ΜΑΛΛΙΑ

10 iconic κουρέματα: H έμπνευσή σου για το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο

Διάσημα Celebrity haircuts που έχουν γράψει ιστορία
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
10 iconic κουρέματα: H έμπνευσή σου για το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή στο κούρεμά σου τώρα που μπήκε η Άνοιξη, αλλά δεν έχεις βρει ακόμα το κατάλληλο για σένα. Σου βρήκαμε 10 iconic κουρέματα που θα σου δώσουν έμπνευση για το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο.

Princess Diana

Το στυλ της πριγκίπισσας Diana θεωρείται πλέον διαχρονικό. Ειδικότερα, με τη σειρά The Crown έχουμε ξαναθυμηθεί τα ντυσίματα άλλα και τα μαλλιά της. Τα κουρέματά της έχουν αφήσει ιστορία και έχουν επανέλθει φέτος στη μόδα.

Alexa Chung

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Alexa Chung δε θα μπορούσε να λείπει απο αυτήν τη λίστα, καθώς είναι το απόλυτο IT girl. Τα κουρέματά της πάντα γίνονται αντικείμενο συζήτησης και μάλιστα, το shag κούρεμά της έχει ονομαστεί “The Alexa”. Φέτος, τα shag κουρέματα έχουν κάνει την επιστροφή τους. 

Twiggy

Αν θέλεις να κάνεις κάτι πιο τολμηρό, αλλά και πολύ chic, το κούρεμα του διάσημου μοντέλου των 60’s είναι πάντα επίκαιρο. Τα κοντά μαλλιά με μακριά φράντζα που μπαίνει στο πλάι, θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Jennifer Aniston

Ποια δεν έχει ακούσει για το “The Rachel Haircut”; Το χτένισμα της Jennifer Aniston ως Rachel Green των Friends, είναι απο τα διασημότερα κουρέματα όλων των εποχών. Το αρχικό κούρεμα ήταν πιο κοντό, αλλά η Aniston κράτησε για χρόνια αυτές τις ασύμμετρες άκρες στο μπροστινό μέρος του προσώπου.

Jane Birkin

H Jane Birkin με το κλασικό της french style (αν και δεν ήταν γαλλίδα), ενέπνευσε πολλές να κόψουν ανέμελες αφέλειες και curtain bangs. Αν μακραίνεις τις αφέλειές σου, ή δεν θέλεις να τις κόψεις τόσο κοντές, μια ασύμμετρη φράντζα-ατημέλητη αφέλεια είναι ιδανική για σένα.

Julia Roberts

Η Julia Robetrs, συγκαταλέγεται στις stars με τα πιο ωραία μαλλιά. Αν έχεις σγουρά μαλλιά, θα σε εμπνεύσει με το ασύμμετρο κούρεμά της που δίνει όγκο και κίνηση στα μαλλιά.

Sienna Miller

Sienna Miller μας έχει απασχολήσει συχνά (θετικά πάντα) με τα outfits και τα μαλλιά της. Οι μακριές curtain bangs έχουν επιστρέψει για τα καλά και θα τις ακούμε για πολύ καιρό ακόμα.

Heidi Klum

Το Supermodel έχει κρατήσει για χρόνια τα μακριά μαλλιά με τις αφέλειες, καθώς της πάνε πολύ. Αν θέλεις μια αλλαγή, αλλά όχι στο μήκος, οι αφέλειες είναι σίγουρα η λύση.

Victoria Beckham

H Victoria Beckham συγκαταλέγεται στις celebrities που έχουν κάνει χαρακτηριστικά κουρέματα. Το κλασικό bob της Posh Spice είναι ένα κούρεμα που θα δούμε πολύ φέτος, αφού το καρέ είναι hot για το 2021.

Olivia Palermo

Το long bob της Olivia Palermo ταιριάζει τόσο σε ίσια όσο και σε σπαστά μαλλιά και είναι κατάλληλο και για όλα τα hair colors.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
11 / position1: 264 / position2: 679
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb