ΜΑΛΛΙΑ

H Generation Z πιστεύει ότι η χωρίστρα στο πλάι είναι ξεπερασμένη. Τι λες;

Ένα ερώτημα που απασχολεί Gen Z και millenials
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
H Generation Z πιστεύει ότι η χωρίστρα στο πλάι είναι ξεπερασμένη. Τι λες;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Generation Z περνά άπειρες ώρες στο TikTok κάνοντας βιντεάκια για διάφορα θέματα. Τελευταία, φαίνεται πως ένα από αυτά που απασχόλησε πολλούς, είναι η χωρίστρα στο πλάι. Κι όμως, πιστεύουν ότι μας μεγαλώνει και είναι ξεπερασμένη.

Για να εξηγήσουμε, ως Gen Z ορίζεται η γενιά μετά τους Millenials (Gen Y), δηλαδή τα παιδιά που έχουν γεννηθεί περίπου από τα μέσα τις δεκαετίας του 1990 ως τα μέσα της δεκαετίας 2000. Δηλαδή, οι TikTokers. Αν είσαι Millenial όπως εγώ, έχεις μεγαλώσει με celebrity εικόνες με χωρίστρα στο πλάι (ποία ξεχνάει το κουρεμα της Rachel Green;) και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις να είναι και πολύ έντονη. Στις μέρες μας, η χωρίστρα στη μέση έχει κατακλύσει τα social media και έχει υιοθετηθεί από πολλές celebrities.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Το εν λόγω θέμα φαίνεται να ξεκίνησε από την @missladygleep, η οποία στο βιντεάκι της στο TikTok λέει: “Διαψεύστε με, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που δείχνει καλύτερος με χωρίστρα στο πλάι, αντί για τη χωρίστρα στη μέση”. Η δήλωση αυτή έφερε αντίλογο από ορισμένους που πιστεύουν ότι ισχύει το αντίθετο.

@missladygleep

When I don’t have bangs I rock the middle part I swear #BeautyTutorial #fyp #middlepart

♬ Middle part baddies - lady gleep

Οι τάσεις της ομορφιάς, ωστόσο, κάνουν κύκλους. Ανά δεκαετίες βλέπουμε hair trends να επιστρέφουν πολύ δυναμικά, όπως συμβαίνει και στον χώρο της μόδας. Η hairstylist από το Los Angeles, Justine Marjan, λέει στο allure: Νομίζω ότι η χωρίστρα στο πλάι δεν ήταν in εδώ και καιρό, ωστόσο, το κάθε trend δεν είναι για όλους και τελικά, ο,τι κάνεις με το στυλ σου πρέπει να σε κάνει να νιώθεις καλά”. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ακολουθούμε ένα trend αν δεν θεωρούμε ότι δεν είναι για εμάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Green (@rachel__green___)

Επομένως, η χωρίστρα είναι και θέμα επιλογής και στυλ. Άλλωστε, στις φετινές fashion weeks είδαμε να είναι trending και τα δύο. Εδώ που τα λέμε, η αλήθεια είναι ότι είναι η πιο εύκολη αλλαγή που μπορούμε να κάνουμε στα μαλλιά μας, ανάλογα με τη διάθεσή μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Chung (@alexachung)

Εσύ τι προτιμάς;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb