ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του μήνα: Μάρτιος

Τι μας περιμένει αυτό το μήνα;
AstroGirl
Ζώδια του μήνα: Μάρτιος
Φωτογραφία από τον χρήστη José Luis Photographer στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι λένε τα ζώδια για τον μήνα που μόλις ήρθε;

ΚΡΙΟΣ

Τα άστρα ταρακουνούν τη ζωή σας και αλλάζουν το επαγγελματικό μονοπάτι σας με σημαντικό τρόπο. Μην ξεχνάτε την οικογένειά σας και τους ανθρώπους που σας χρειάζονται. Ένα ξεχωριστό όνειρό σας περιμένει την υλοποίησή του! Οι προβολείς θα είναι στραμμένοι πάνω σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Μια νέα ή πιθανώς ανανεωμένη αίσθηση αισιοδοξίας θα επηρεάσει τον συναισθηματικό σας κόσμο αυτό το μήνα. Θα θέλετε να αναγνωριστείτε και να δείξετε τα χαρτιά σας σε προϊστάμενους ή να αναλάβετε ένα μεγάλο έργο.  Και μάλιστα τα θετικά vibes των άλλων θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης για την αλλαγή σε ό, τι έχει παραμείνει αδρανές!

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη σχέση σας, θα δημιουργηθεί ένα ζήτημα, σχετικά με το ποιος πρέπει να είναι ο πρώτος που θα συμβιβαστεί – εσείς ή το έτερον ήμισι. Ωστόσο, μια πιο προσεκτική εξέταση θα αποκαλύψει ότι το θέμα είναι αρκετά ασήμαντο για να επιτρέψετε μικροκαυγαδάκια να γίνουν παγκόσμιοι πόλεμοι και η τρίχα να γίνει τριχιά. Στο τέλος του μήνα έρχονται εκπλήξεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ρεζερβέ θα αράξουν, οι ελεύθεροι σκοπευτές θα βρεθούν σε διαφορετικό περιβάλλον από το συνηθισμένο και θα ανακαλύψουν ένα κάρο ευκαιρίες για να γνωρίσουν νέα πρόσωπα. Στον τομέα της καριέρας, οι μεγαλύτερες φιλοδοξίες σας και τα πιο τρελά όνειρα ευνοούνται, ενώ θα χρειαστείτε ενέργεια δοκιμάζοντας τις δυνατότητές σας σε κάτι πιο τολμηρό. 

ΛΕΩΝ

Να προσέχετε περισσότερο σε ποιον δίνετε την καρδιά σας και να αποφασίσετε για το καλό σας, πριν κάποιος να πληγωθεί. Η προσκόλληση στο άνετο ή προβλέψιμο πιθανότατα δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ενώ οι δεσμευμένοι θα αναγκαστούν να γίνουν περισσότερο μαχητικοί για τη σχέση τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με λογικη και ευαισθησία, η προσαρμοστικότητά σας θα σας πάει εκεί που θέλετε να είστε. Εστιάστε σε αυτά που επιθυμείτε βαθιά – και θα τα λάβετε! Χρειάζεστε επίσης αναθεώρηση σε όλα - σχέσεις, φιλίες, ακόμη και εμφάνιση. Αυτή η μεταμόρφωση θα σας βοηθήσει να πάτε εκεί που πραγματικά λαχταράτε να είστε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ένας μήνας που θα πάρουν φωτiά τα κρεβάτια και οι καναπέδες και η ζωή θα γίνει ερωτική και γεμάτη ενέργεια για όλα τα Τοξοτάκια. Ναι μεν, παραμείνετε ψύχραιμοι αν βρεθείτε υπό πίεση, και αποφύγετε κάθε αρνητική σκέψη που σας ταράζει και σας κάνει να χάνετε το κουράγιο σας αλλά μην γίνετε λαπάδες, και γίνετε πιο διεκδικητικοί!

ΖΥΓΟΣ

Στην αρχή είχατε αποφασίσει για κάποια πράγματα, και τώρα τα αφήνετε να ξεχαστούν. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχετε χάσει τον εαυτό σας.  Μείνετε σαφείς στις αποφάσεις που κόβουν συνεργασίες με το παρελθόν! Τα ερωτικά σας ευνοούνται, ενώ στο χώρο της εργασίας ευνοούνται και τα επαγγελματικά ταξίδια τα οποία θέλουν όμως πολλή προσοχή...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αναποδιές στη ζωή στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο για σας αν χρησιμοποιηθεί σοφά.  Όλα θα βρουν και πάλι τους ρυθμούς τους, και το ενοχλητικό παρελθόν θα πάει στον άλλο κόσμο όσο είστε διαθέσιμοι για να ζήσετε πέρα από τα συμβατικά πλαίσια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα επενδύσετε στις ανθρώπινες σχέσεις και τη δικτύωση, ενώ η περιέργειά σας θα σας οδηγήσει σε ενδιαφέρουσες επαφές και νέες περιπέτειες. Τα οικονομικά σας θέματα μπαίνουν επιτέλους στην άκρη και νιώθετε πως γεννιέστε ξανά πιο ανάλαφροι και πιο αποφασισμένοι να οργανώσετε τη ζωή σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να κάνετε ένα μεγάλο διάλειμμα από την εργασία σας, που θα σας δώσει τη δυνατότητα, να ξεκουραστείτε. Στα τέλη του μήνα ασχοληθείτε με το πολυάσχολο πρόγραμμά σας για να βάλετε μια τάξη! Α και κάτι άλλο - θα γίνει επιτέλους το μεγάλο βήμα για μια μεγάλη δουλειά που κυνηγάτε. Έλα να πέφτει το χρήμα!

ΙΧΘΕΙΣ

Η διαίσθησή σας είναι αυτό το διάστημα πηγή καθοδήγησης.  Σηκωθείτε, κάντε πέρα ό,τι σας ενοχλεί και αρχίστε να μαρσάρετε στη νέα πραγματικότητα στην οποία είστε πρωταγωνιστές και δεν αφήνετε τους άλλους να σας λένε τι να κάνετε. Τα καλά πράγματα έρχονται… και είστε αρκετά ψύχραιμοι αυτή τη φορά για να μην τα θαλασσώσετε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
13 / position1: 81 / position2: 751
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb