ΜΟΔΑ

Τα νέα κομμάτια από τα H&M που φέρνουν την άνοιξη

Λίγο fashion inspo πριν αλλάξει η σεζόν, ποτέ δεν έβλαψε κανέναν
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα νέα κομμάτια από τα H&M που φέρνουν την άνοιξη
Photo via H&M Conscious Exclusive/Photography Josh Olins

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εποχή σιγά σιγά αλλάζει και η ζωή προχωράει, φτάνοντας όλο και πιο κοντά στην εποχή της άνοιξης. Ελπίζοντας ότι τα μέτρα του lockdown θα χαλαρώσουν όσο περνάει ο καιρός, θέλεις να απολαύσεις τις βόλτες σου στον ήλιο και να αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο της κλεισούρας.

Φυσικά, λίγο fashion inspo για τις ανοιξιάτικες εξόδους σου, δε σε βλάπτει πουθενά. Φαίνεται ότι η νέα συλλογή ρούχων της H&M έρχεται για να σου φέρει την άνοιξη πιο γρήγορα και να σε κάνει να ξετρελαθείς με τις αποχρώσεις που προτείνει και τα υλικά των ρούχων της.

Vegan δέρμα και άλλα βρώσιμα υλικά, πορτοκαλί, λευκά, μαύρα και νέον χρώματα πρωταγωνιστούν σε αυτήν την collection, τα κομμάτια της οποίας δεν μπροούν να περάσουν απαρατήρητα.

Photo via HM.COM

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Photo via HM.COM

Επιπλέον, για εσένα που λατρεύεις τα κρόσια, να ξέρεις ότι είναι το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της σειράς, μιας και είναι παντού, σε φορέματα, φούστες, παντελόνια και  jackets. Αν είσαι boho lover, τότε θα ερωτευτείς όσα κομμάτια δεις.

Photo via HM.COM

Photo via HM.COM

Πρόκειται για ρούχα πολυ είναι μεν εντελώς διαφορετικά μαζί τους, μπορείς όμως να τα συνδυάσεις με διάφορους τρόπους και να δημιουργήσεις πολύ ωραίες εμφανίσεις, που θα ταιριάζουν απόλυτα στην άνοιξη που έρχεται και που όλοι περιμένουμε.

Photo via HM.COM

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
7 / position1: 552 / position2: 906
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb