ΥΓΕΙΑ

Οι τρεις λέξεις που θα σου φέρουν τον καλύτερο ύπνο που έκανες ποτέ

Το απόλυτο μυστικό για να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς σαν πουλάκι
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Οι τρεις λέξεις που θα σου φέρουν τον καλύτερο ύπνο που έκανες ποτέ
Φωτογραφία από τον χρήστη Александар Цветановић στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είτε έχεις εσύ προβλήματα στον ύπνο, είτε κάποιος δικός σου, πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις αυτό το κείμενο, γιατί θα λύσει πραγματικά το πρόβλημα της αϋπνίας. Μπορεί να έχεις δοκιμάσει διάφορες τεχνικές και να μην έβγαλες άκρη, αλλά τώρα θα βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να χαλαρώνεις.

Υπάρχουν κάποιες λέξεις που θα σε βοηθήσουν στον ύπνο και ίσως σου φαίνεται αστείο στην αρχή, όμως αν το δοκιμάσεις θα δεις ότι όντως θα σε βοηθήσει.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, για να κάνεις έναν καλό ύπνο, πρέπει να ακούσεις, να διαβάσεις ή να πεις λέξεις και φράσεις που θα σε κάνουν να κοιμηθείς. Οι λέξεις αυτές, είναι η ηρεμία, η ξεκούραση και η ανάπαυση. Αν πεις π.χ. Έχω ανάγκη από ανάπαυση» ή «Πάω να ξεκουραστώ», προετοιμάζεις κατάλληλα το σώμα και το πνεύμα σου, για έναν βαθύ, ωραίο και καλό ύπνο, μειώνοντας τους χτύπους της καρδιάς.

Μπορείς, όπως λένε οι ειδικοί, να βάλεις αυτοκόλλητα σημειώματα σε διάφορους χώρους του σπιτιού, όπως το μπάνιο, το ψυγείο και το κομοδίνο σου, με αυτές τις λέξεις, καθώς φαίνεται ότι η επίδραση τους στον εγκέφαλο είναι πολύ μεγάλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
2 / position1: 448 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb