THINK

Ο transgender ανηψιός της JLo αφηγείται την ιστορία του μέσα από ντοκιμαντέρ και συγκινεί

Ο 18χρονος Brendon Scholl, είναι ένα transgender αγόρι
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Ο transgender ανηψιός της JLo αφηγείται την ιστορία του μέσα από ντοκιμαντέρ και συγκινεί
Photo Credits @gayexpress.co.nz

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 18χρονος Brendon Scholl, είναι ένα transgender αγόρι, ο οποίος αποφάσισε να δείξει στον κόσμο μέσα από ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή του, το πως είναι η αληθινή ιστορία αποδοχής ενός τέτοιου ατόμου, καθώς και το πόσο πρέπει να αγωνιστεί ένας τέτοιος άνθρωπος για να έχει μια θέση στην κοινωνία.

Ο νεαρός, τυχαίνει να είναι ανηψιός της διάσημης τραγουδίστριας Jennifer Lopez. Η ίδια μάλιστα, τον είχε συστήσει στον κόσμο το 2017. Πλέον, μέσα από την ταινία του ίδιου με τίτλο “Draw With Me”, η ιστορία του αναφέρεται αναλυτικά και συγκινεί τον κόσμο. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Έλληνας Κωνσταντίνος Βενετόπουλος.

Το ντοκιμαντέρ διαρκεί μόλις 20 λεπτά, όμως το μήνυμα του παραμένει ξεκάθαρο και δυνατό. Ο Scholl εμφανίζεται από την περίοδο της εφηβείας του, που πήρε την απόφαση να αυτοπροσδιοριστεί ως trans άτομο, ενώ την ιδέα για την ταινία την δημιούργησε στον σκηνοθέτη, πάνω στις αποκαλύψεις για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο νεαρός ψυχικά. Ο 18χρονος υπέφερε από κατάθλιψη και έφτασε στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Τότε ήταν που απευθύνθηκε για βοήθεια στον οργανισμό The Trevor Project, ο οποίος συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη για την δημιουργία του ντοκιμαντέρ.

Στις εικόνες της ταινίας, εμφανίζεται ο Scholl, οι γονείς του και η θεία του, Leslie Lopez, η οποία είναι διάσημη δημοσιογράφος. Η πρώτη προβολή έγινε στο Tribeca Film Festival. Μάλιστα, τον περασμένο Οκτώβριο, ο Joe Biden στήριξε ανοιχτά την LGBTQ+ κοινότητα σε μια απονομή βραβείων που τίμησε το “Draw With Me” με το QueerX Visibility Award. Την απονομή έκανε η Jennifer Lopez.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Από την πλευρά της, η διάσημη τραγουδίστρια και θεία του 18χρονου, τον στήριξε μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, λέγοντας ότι όλοι πρέπει να δουν την ιστορία της ζωής του Scholl και της οικογένειας του, καθώς αξίζει να διαδοθεί το μήνυμα που θέλουν να περάσουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
2 / position1: 638 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb