Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Love

Οι άντρες όντως έχουν κόμπλεξ με τις έξυπνες και αυτή η έρευνα το επιβεβαιώνει

Μια αποκάλυψη για τις σχέσεις που δε θα σου αρέσει καθόλου

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΦΕΒ 01, 2021

Οι άντρες όντως έχουν κόμπλεξ με τις έξυπνες και αυτή η έρευνα το επιβεβαιώνει
Φωτογραφία από τον χρήστη Inga Seliverstova στο Pexels

Η εξυπνάδα σε έναν άνθρωπο θεωρείται χάρισμα και φυσικά δεν αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο στην δημιουργία εpωτικών σχέσεων. Όμως για κάποιους άντρες, οι έξυπνες γυναίκες δεν είναι και τόσο ερωτεύσιμες και η παρακάτω έρευνα, το αποδεικνύει.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια, κάλεσαν 560 φοιτητές, οι οποίοι βγήκαν συνολικά 4.000 ραντεβού μεταξύ τους και στο κάθε ραντεβού είχαν 4 λεπτά για να γνωρίσουν τον άνθρωπο απέναντι τους.

Έπειτα, έπρεπε να βαθμολογήσουν το κάθε ραντεβού. Οι μεν γυναίκες έδωσαν υψηλές βαθμολογίες στους εμφανίσιμους άντρες, αλλά και σε αυτούς που είχαν ωραίο χαρακτήρα και δυναμική προσωπικότητα, οι άντρες από την άλλη όμως, έδειξαν ότι απωθούνται από τις έξυπνες γυναίκες, εκτός αν εκείνες είναι όμορφες. Επομένως αποδεικνύονται δυο πράγματα, αφενός ότι τα αγόρια δίνουν σημασία στην εμφάνιση και αφετέρου ότι οι έξυπνες γυναίκες δυσκολεύονται να βρουν σύντροφο.

Κοινώς, αν είσαι έξυπνη και όχι όμορφη βάση των κοινωνικών προτύπων, τότε θα σου είναι πιο δύσκολο να κάνεις σχέση, όμως να ξέρεις ότι αυτός ο ένας θα είναι και σημαντικός και η σχέση σας θα είναι ουσιαστική. Πολύ καλύτερο από το να είσαι σε επιφανειακούς δεσμούς.

Περισσότερα Θέματα Love
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb