ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Τρία λεπτά είναι αρκετά για να έχετε πάντα το σπίτι τακτοποιημένο

Υπάρχει ένας απλός τρόπος που όμως λίγοι ακολουθούν πιστά
Από το NEWSROOM
Τρία λεπτά είναι αρκετά για να έχετε πάντα το σπίτι τακτοποιημένο
@TYLim via Twenty20

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι σίγουρα η αγαπημένη ώρα στην καθημερινότητα κάποιων. Η λέξη αγγαρεία είναι αρκετά ακριβής για να τις περιγράψεις. Ειδικά, όταν λόγω της δουλειάς ή άλλων υποχρεώσεων τις έχουμε παραμελήσει και έχουν μαζευτεί αρκετές από αυτές.

Το κάνατε εικόνα; Βρείτε την ανάσα σας και κάντε λίγο μασάζ στο κεφάλι σας. Υπάρχει λύση για τα πάντα. Και στην προκειμένη περίπτωση είναι αρκετά απλή, με το σπίτι να είναι συνεχώς τακτοποιημένο χωρίς να ξοδεύετε ιδιαίτερο χρόνο.

Το μυστικό, όπως το αναφέρει το apartmenttherapy.com, μπορείτε να αποκτήσετε μια καθημερινή συνήθεια που δεν κρατάει περισσότερο από τρία λεπτά που θα σας βοηθήσει ώστε να μην αγχωθείτε ξανά. Και μάλλον είναι αυτή που φαντάζεστε. Να τακτοποιείτε καθημερινά τα πράγματα μέσα στο σπίτι που συνήθως είναι από εδώ κι από εκεί.

Τα ρούχα μπορεί να είναι πεταμένα σε διάφορα σημεία, χαρτιά να βρίσκονται παντού πάνω στο γραφείο σας και όχι μόνο, τα βιβλία να είναι σε στοίβες σε ράφια και τραπέζια ή τα πιάτα που βρίσκονται μονίμως στο νεροχύτη, είναι τα πιο τρανά παραδείγματα. Καλό θα είναι να τα μαζεύετε αμέσως, να τα τακτοποιείτε μέσα σε λίγα λεπτά, όλα ξεχωριστά, για να μη μαζεύονται όλα μαζί και σας προσθέτουν περισσότερο άγχος ή σας πονοκεφαλιάζουν.

Για παράδειγμα, ρούχα που τα έχετε πεταμένα σε διάφορα σημεία του σπιτιού, χαρτιά, βιβλία, ή τα πιάτα και τις κούπες, τα οποία αντί να τα έχετε μονίμως στο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
2 / position1: 849 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb