ENTERTAINMENT

Ο Γιώργος Λιάγκας, ξαφνικά στο πλατό του «Πρωινού»

«Καλώς τον, ήρθες για τα κεφτεδάκια»; Του είπε με χιούμορ η Φαίη Σκορδά
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 13, 2021
Ο Γιώργος Λιάγκας, ξαφνικά στο πλατό του «Πρωινού»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την πρώτη του εμφάνιση στο Πρωινό του ANT1 έκανε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας. Την ώρα, λοιπόν, που η Φαίη Σκορδά βρισκόταν στην κουζίνα του πλατό και παρουσίαζε μία συνταγή μαγειρικής, ο Γιώργος Λιάγκας μπήκε στο στούντιο και παρακολουθούσε πίσω από τις κάμερες.

«Καλώς τον, ήρθες για τα κεφτεδάκια»; Του είπε με χιούμορ η παρουσιάστρια και τότε γύρισε η κάμερα να δείξει τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα θα γίνει την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου με τον ίδιο και την Φαίη Σκορδά στο τιμόνι της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αλλαγές θα είναι και πάλι σαρωτικές σε ό,τι αφορά το πάνελ ενώ το τρέιλερ της ανανεωμένης εκπομπής θα γυριστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Σταθερός συνεργάτης της εκπομπής είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος είναι πρόσωπο που συνδέεται φιλικά και επαγγελματικά τόσο με την Φαίη Σκορδά όσο και με τον Γιώργο Λιάγκα εδώ και χρόνια.

Στο πάνελ θα βρεθεί ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος δούλευε για πολλά χρόνια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ενώ στις αρχές της σεζόν συνεργάστηκε με την Ελεονώρα Μελέτη αλλά αποχώρησε λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή. Και η Νάνσυ Παραδεισανού. Στην ομάδα παραμένουν οι Βαγγέλης Περρής και Αλέξης Μίχας. Οι περισσότεροι «δυνατοί» πανελίστες είναι ήδη κλεισμένοι σε εκπομπές που τρέχουν και δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις μεσούσης της σεζόν δυνατή ομάδα με πρόσωπα που επιθυμείς.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 167 εβδομάδες
Σκορδά ‑ Λιάγκας: Το love story που οδήγησε στην τηλεθέαση, ο χωρισμός και η επιστροφή
Η αρχή, το τέλος και η... αρχή ξανά
Newsroom
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 263 / position2: 562
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb