BED TALK

Έρευνα αποκαλύπτει τι φοβάται περισσότερο στο σeξ ο κόσμος το διάστημα του κορωνοϊού

Η επιστήμη απαντά και σε αυτό το ερώτημα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Έρευνα αποκαλύπτει τι φοβάται περισσότερο στο σeξ ο κόσμος το διάστημα του κορωνοϊού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πανδημία έχει προκαλέσει ένα σωρό προβλήματα, κοινωνικής, οικονομικής, επαγγελματικής, αλλά και σeξουαλικής φύσεως, καθώς ο κόσμος είναι λίγο δύσκολα ψυχολογικά με όσα του συμβαίνουν. 

Και ενώ οι φοβίες κυριαρχούν στους ανθρώπους, έρευνα αποφάσισε να επικεντρωθεί στον τομέα του σeξ και να αποκαλύψει ποιες είναι οι μεγαλύτερες φοβίες πάνω σε αυτόν, την περίοδο της πανδημίας.

Σε αυτήν συμμετείχαν 2.000 Βρετανοί, οι οποίοι απάντησαν στο τι είναι αυτό που τους ξεσηκώνει και στο τι είναι αυτό που τους χαλάει στο σeξ και στην κρεβατοκάμαρα. Πιο συγκεκριμένα, όμως οι επιστήμονες επικεντρώθηκαν στους ήχους του σeξ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και οι ειδικοί επισημαίνουν ότι είναι καλύτερο να μην κάνουμε σeξ λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο φαίνεται ότι ο κόσμος το κάνει συνέχεια μέσα στην πανδημία. Βέβαια οι σeξουαλικές συνήθειες των ανθρώπων έχουν αλλάξει πάρα πολύ και αυτό αποκαλύπτει η εν λόγω μελέτη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της λοιπόν, φάνηκε ότι οι Βρετανοί φωνάζουν πολύ στο σeξ, καθώς το 38% των γυναικών και το 33% των αντρών του αρέσει να φωνάζει κατά την διάρκεια της συνουσίας.

Όμως, η μελέτη αυτή έδειξε και το τι φοβούνται περισσότερο οι άνθρωποι στο σeξ αυτήν την τόσο περίεργη περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 390 / position2: 700
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb