ΜΟΔΑ

Plus size influencer αναδημιουργεί τα ωραιότερα ντυσίματα της Rachel από τα Φιλαράκια

Και εντυπωσίαζει το instagram με τα αποτελέσματα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Plus size influencer αναδημιουργεί τα ωραιότερα ντυσίματα της Rachel από τα Φιλαράκια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα και αν δεν έχεις την σειρά, σίγουρα την έχεις ακούσει. Τα Φιλαράκια είναι μια από τις πιο γνωστές σειρές των 90s με φανατικό κοινό που συνεχίζει να βλέπει σε επαναλήψεις τα επεισόδια μέχρι και σήμερα.

Η σειρά έχει να κάνει με την ζωή μιας παρέας έξι ανθρώπων, τόσο διαφορετικών αλλά και τόσο δεμένων μεταξύ τους. Φυσικά, ένα από τα στοιχεία της σειράς που έχουν γράψει ιστορία, είναι και το αξεπέραστο και διαχρονικό στιλ της Rachel Green ή κατά κόσμον Jennifer Aniston. 

Μια νεαρή instagramer από την Ισπανία, φαίνεται ότι εμπνεύστηκε από τα iconic outfits της όμορφης ξανθιάς και αποφάσισε να τα αναδημιουργήσει. Όντως όμως plus size influencer τα ανέδειξε με έναν διαφορετικό τρόπο και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τα αποτελέσματα.

Μάλιστα, η Laura Yanes είναι μια plus size γυναίκα, οπότε έχει ένα παραπάνω ενδιαφέρον να δούμε το ίδιο ντύσιμο σε μια πιο curvy γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Laura Yanes, όπως ονομάζεται η όμορφη κοπέλα, έδωσε την πιο curvy εκδοχή αυτών των ντυσιμάτων, την οποία και μοιράστηκε μέσα από μια σειρά φωτογραφιών με τους ακολούθους της.

Δες παρακάτω τα outfits και γιατί όχι, δοκίμασε τα και εσύ, στο δικό σου σώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Yanes ♥️ (@laurayanes29)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 489 / position2: 910
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb