Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Love

Όσα δεν πρόκειται να κάνει ένας άντρας μετά τον χωρισμό

Μύθοι που καταρρίπτονται και αλήθειες που βγαίνουν στη φόρα

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 26, 2020

Όσα δεν πρόκειται να κάνει ένας άντρας μετά τον χωρισμό

Ο χωρισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν από τους δυο, ακόμα και όταν τα συναισθήματα έχουν τελειώσει.

Οι γυναίκες αντιδρούμε στην αρχή με το να βγάζουμε στη φόρα τα συναισθήματα μας και όσο περνάει ο καιρός νιώθουμε όλο και καλύτερα. Οι άντρες πάλι το ζουν κάπως αλλιώς, αφού στην αρχή νιώθουν καλά, όμως όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιούν την κατάσταση και στεναχωριούνται με τον δικό τους τρόπο.

Υπάρχουν όμως κάποιες κινήσεις που σχεδόν ποτέ δε θα κάνει ένας άντρας αφού χωρίσει, σε αντίθεση με τις γυναίκες. Το ποιες είναι αυτές, θα το διαβάσεις αναλυτικά προς τα κάτω.

Δεν πρήζουν τους φίλους τους με τον πόνο τους

Οι γυναίκες έχουν την τάση να παρηγορούν τις κολλητές τους σε περιόδους χωρισμού και μάλιστα, θέλουν πάση θυσία να της βοηθήσουν και να τους φτιάξουν την ψυχολογία. Οι άντρες από την άλλη δεν το διαχειρίζονται έτσι το ζήτημα. Βγαίνουν με σκοπό να περάσουν καλά, οπότε δε θα κάτσουν να σπαταλήσουν πάνω από πέντε λεπτά για την αναφορά του χωρισμού τους, ενώ στη συνέχεια θα μιλήσουν για τα δικά τους.

Δεν υπεραναλύουν τα γεγονότα

Οι άντρες θα πάρουν το γεγονός ως έχει, θα το βάλουν στο μυαλό τους και τέλος. Δεν πρόκειται να ξοδέψουν 500 ώρες αναλύοντας κάθε κίνηση και λέξη που μπορεί να οδήγησε εκεί ή να σήμαινε κάτι. Αντιθέτως, οι αναλύσεις για θέματα συνιασθηματικής  φύσεως είναι κάτι που οι γυναίκες λατρεύουν. Οπότε ίσως να ήταν καλό να λειτουργείς σαν άντρας σε αυτό το κομμάτι, για να νιώθεις και εσύ καλύτερα.

Πίνουν πολύ

Μπορεί στην κοινωνική τους ζωή να φαίνονται μια χαρά μετά από έναν χωρισμό, όμως όταν βρεθούν μπροστά στο αλκοόλ, τότε όλη η αλήθεια έρχεται στην επιφάνεια, για αυτό και καταλήγουν να πίνουν πιο πολύ, με σκοπό να ξεχάσουν. Είναι μια φάση του χωσιμού που όλοι την περνάνε. Δεν κρατάει πολύ, αλλά είναιι μέσα στο παιχνίδι και αυτή.

Περισσότερα Θέματα Love
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb