Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Love

Έτσι θα βοηθήσεις την σχέση σου να επιβιώσει στην δεύτερη καραντίνα

Γιατί η πίεση των ημερών δεν βοηθά πουθενά

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 17, 2020

Έτσι θα βοηθήσεις την σχέση σου να επιβιώσει στην δεύτερη καραντίνα

Η καραντίνα δεν είναι ευχάριστη για κανέναν, είτε μένει μόνος είτε με την σχέση του, καθώς η κλεισούρα κάνει πολύ κακό στην ψυχολογία και προκάλει ένα σωρό αρνητικά συναισθήματα, όπως θυμό, νεύρα και άγχος.

Ειδικά, αν μένεις με το ταίρι σου αυτό το διάστημα, μπορεί να μαλώνετε συνέχεια και δυστυχώς να φτάσετε και μέχρι τον  χωρισμό εξαιτίας του lockdown.

Υπάρχουν όμως κάποιοι τρόποι που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την σχέση σου και την δεύτερη καραντίνα. Διάβασε τους αναλυτικά παρακάτω.

Μιλήστε

Αυξήστε την επικοινωνία σας μέσω του διαλόγου, μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, καθίστε να ακούσετε ο ένας τον άλλον και συζητήστε για ότι σας απασχολεί ως ζευγάρι, αλλά και ως ανθρώπους. Αν μιλάτε, οι καυγάδες σας θα μειωθούν απίστευτα.

Κάντε την γυμναστική σας

Και θα περάσετε διασκεδαστικό χρόνο μαζί και θα εκτονωθείτε από τα νεύρα και το στρες των ημερών. Θα βάλετε και κοινούς στόχους, κάτι που θα σας κάνει να έρθετε ακόμα πιο κοντά.

Μην ξεχνάτε τους φίλους σας

Κρατήστε επαφή με τους φίλους σας και οι δύο, μιλήστε μαζί τους μέσω βίντεο κλήσεων και κανονίστε διαδικτυακές συναντήσεις όπως θα κανονίζατε μαζί έναν καφέ ή ένα φαγητό.

Κάντε σeξ

Είναι απόλαυση για το σώμα, κάνει καλό στην ψυχολογία και είναι ένας καλός τρόπος για να περάσεις την ώρα σου με το άλλο σου μισό. Αν μπορείτε να το κάνετε και καθημερινά, ακόμα καλύτερα.
Περισσότερα Θέματα Love
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb