ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Noom: Ποια είναι η δίαιτα για την οποία μιλούν όλοι τελευταία

Τι περιέχει το πρόγραμμα της και πόσο αποτελεσματική είναι
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Noom: Ποια είναι η δίαιτα για την οποία μιλούν όλοι τελευταία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2020 φαίνεται ότι ο κόσμος αναζήτησε να μάθει τι είναι η δίαιτα Noom. Πρόκειται για ένα διατροφικό πλάνο με συγκεκριμένες συνταγές και καθοδήγηση από ειδικούς στην υγεία, ενώ είναι και ένα πολύ καλό εργαλείο για την αντιμετώπιση της συναισθηματικής πείνας.

Στην δίαιτα Noom δεν απαγορεύεται καμία τροφή, αλλά ενθαρρύνεται η κατανάλωση τροφίμων πλούσιων σε θρεπτικά υλικά, που καλούνται πράσινα, ενώ μειώνεται η κατανάλωση των κίτρινων τροφίμων που είναι οι πρωτεΐνες και το άμυλο, καθώς και ο περιορισμός των κόκκινων, αυτών δηλαδή που περιέχουν ζάχαρη και αλκοόλ.

Ο βασικός στόχος αυτού του προγράμματος είναι να υιοθετήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ενώ η δίαιτα αυτή, λαμβάνει υπόψιν της και την κοινωνική ζωή, αν δηλαδή πας σε γενέθλια και θέλεις να φας τούρτα, θα σε βοηθήσει ώστε να μην πάρεις γραμμάριο.

Η Noom έχει το δικό της app το οποίο δεν είναι δωρεάν, οπότε αν θέλεις να την ξεκινήσεις ψάξε για το κόστος συνδρομής και το άλλο αρνητικό της, είναι ότι χρειάζεται συνέχεια δεδομένα για να φτιάξεις το προφίλ σου σωστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 579 / position2: 1060
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb