ENTERTAINMENT

Τι είναι η κατάρα των Kardashian και πόσοι υπέφεραν από αυτή

Αν ισχύει ο μύθος τότε, δεν υπάρχει σωτηρία!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τι είναι η κατάρα των Kardashian και πόσοι υπέφεραν από αυτή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το meltdown του Kanye West, ήταν ζήτημα χρόνου να θυμηθούμε και πάλι την απίστευτη θεωρία της "κατάρας" των Kardashians και να σου την εξηγήσουμε κι εσένα.

Λέγεται πως οι γυναίκες της οικογένειας (μαζί με τις Jenners)έχουν μια περίεργη κατάληξη με όλες τις σχέσεις τους - οι άντρες που σχετίζονται μαζί τους δεν έχουν την τύχη με το μέρος τους. Θες παραδείγματα;

O Kris Humphries παντρεύτηκε την Kim Kardashian για 90 περίπου ημέρες τον Αύγουστο του 2011, και μετά το συνοπτικό διαζύγιο, είδε την καριέρα του να τελειώνει. Ο Lamar Odom, πρώην σύζυγος της Khloe, κόντεψε να χάσει τη ζωή του σε οίκο ανοχής, δεν ξαναέπαιξε μπάσκετ και έκανε να ορθοποδήσει πολύ καιρό.O Scott Disick υπήρξε για χρόνια αγαπημένος της Kourtney Kardashian, απέκτησε μαζί της τρία παιδιά και έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στην κλινική αποτοξίνωσης. O Younes Bendjima είχε μια λαμπρή καριέρα ως μοντέλο και μποξέρ και από τη στιγμή που χώρισε με την Kourtney όλο το Hollywood τα έβαλε μαζί του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kylie Jenner κάποτε ρωτήθηκε για αυτή την κατάρα στη συνέντευξη που έδωσε για το περιοδικό GQ.

"Πολλοί λένε ότι εσύ και οι αδερφές σου καταστρέφετε τους άνδρες στη ζωή σας" είπε ο δημοσιογράφος. "Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Έρχονται και δεν μπορούν να χειριστούν (τη τόση δημοσιότητα)" δήλωσε η Kylie.

Tι λέει τελοσπάντων αυτή η ιστορία με την κατάρα;

Πάμε ως την Αρμενία, όπου, σύμφωνα με μια παλιά ιστορία, κατά τη διάρκεια του 1800 ζούσε μια γυναίκα με την ονομασία Kekel Kardashian, μια κοπέλα που, παρόλο που ήταν όμορφη, αντιμετώπισε μια δύσκολη ζωή και αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια!

Για να προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματά της, η Kekel πλησίασε τη φυλή Shikahogh των μαγισσών που τους είπε ότι ήταν πρόθυμη να κάνει οτιδήποτε για να βελτιώσει το μέλλον του γιου της - ενώ ζήτησε το ίδιο να συμβεί και σε κάθε απόγονο Kardashian και να τους δοθεί φήμη, ομορφιά και χρήματα, με αντάλλαγμα τη ψυχή της. «Έχω μεγάλη καρδιά γεμάτη αγάπη αλλά η ζωή μου είναι δύσκολη!», είπε η Kekel. «Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθώ, δεν μπορώ να πετύχω. Δεν ζητώ τίποτα για τον εαυτό μου, αλλά σας ζητώ τώρα να δώσετε φήμη, περιουσία και φυσική ομορφιά στους απογόνους μου και στις μελλοντικές γενιές των Kardashians!»

Μάλιστα οι φαν πιστεύουν πως οι Kardashians είναι μάγισσες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 182 / position2: 1008
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb