ΣΧΕΣΕΙΣ

Όλα όσα πρέπει και δεν πρέπει να κάνεις όταν δεν σου απαντάει

Γιατί το φλερτ και ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι με τους δικούς του κανόνες
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Όλα όσα πρέπει και δεν πρέπει να κάνεις όταν δεν σου απαντάει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το  «διαβάστηκε» δεν είναι και η καλύτερη απάντηση που θα μπορούσες να έχεις σε μήνυμα προφανώς, είναι όμως ένα γεγονός που συναντάται συχνά στις ημέρες μας. Το να δει ο άλλος το μήνυμα σου και να μην απαντήσει πότε είναι εκτός από αγενές και ένα μαχαίρι στην καρδιά.

Πριν όμως αποτρελαθείς αν σου τύχει αυτή η αντίδραση, διάβασε παρακάτω το πως θα ήταν καλό να το διαχειριστείς, καθαρά για την δική σου ψυχική ηρεμία και γαλήνη, αλλά και για να καταλάβεις ότι δεν ήρθε το τέλος του κόσμου.

Δεν στέλνεις άλλο μήνυμα

Το να αρχίσεις να στέλνεις κατεβατά πάνω από το αναπάντητο μήνυμα απλά θα σε κάνει να δείξεις υπερβολική χωρίς λόγο. Ακόμα και να θέλει ο άλλος να επικοινωνήσει με μια τέτοια συμπεριφορά θα απομακρυνθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν είναι να στείλεις, στείλε κάτι «νορμάλ»

Αν πάλι θέλεις να στείλεις κάτι, τουλάχιστον ας είναι κάτι χαλαρό και ήρεμο και όχι κάτι του τύπου «γιατί δεν απαντάς τόση ώρα;» ή κάποια βρισιά. 

Μην συμπεράνεις πως δεν του αρέσεις

Κάποιες φορές όντως ο άλλος δεν έχει δει το κινητό του ή του έχει κλείσει από μπαταρία. Δεν είναι όλοι ίδιοι, ούτε όλοι λένε ψέματα. Κάνε υπομονή και δώσε χρόνο για να δεις όντως ποιον έχεις απέναντι σου.

Άσε το τηλέφωνό σου στην άκρη

Άσε το κινητό σου στην άκρη και πιάσε να ασχοληθείς με κάτι άλλο, ώστε να μην έχεις εκεί το μυαλό σου συνέχεια. Και αν και όταν είναι να λάβεις απάντηση θα την δεις.

Μίλα με μια φίλη σου

Συζήτα αυτά που σκέφτεσαι για εκείνον με τη φίλη σου, ώστε να τα μοιραστείς και να ηρεμήσεις όσο μπορείς. Επίσης μπορεί οι συμβουλές της να σε κάνουν να δεις αλλιώς την κατάσταση και να πας παρακάτω χωρίς δράματα.

Μην πέσεις στην αυτολύπηση

Μην νιώθεις άσχημα με τον εαυτο σου επειδή δεν προχώρησε η φάση με τον τύπο που σου άρεσε όπως θα ήθελες. Οκ έκανες μια κίνηση και έστειλες μήνυμα και δεν απάντησε. Δεν έγινε και κάτι. Δεν του άρεσες και δεν ήθελε να το συνεχίσει, οπότε ακόμα καλύτερα για εσένα για να μην χάνεις χρόνο. 

Προχώρα παρακάτω

Μην χάνεις χρόνο περιμένοντας πότε θα σου απαντήσει. Και να σου απαντήσει 500 μέρες μετά δε θα έχει νόημα. Οπότε άστο να πάει στο καλό και συνέχισε τη ζωή σου με αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Ειδικά αν δεν είχες και κάτι με τον τύπο, δεν υπάρχει λόγο να κάτσεις και να περιμένεις.

Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες που θα πει αυτός που δεν απαντάει όταν πρέπει, αλλά υπάρχουν και φορές που ο άλλος όντως δεν το έχει κάνει επίτηδες και δεν σου λέει ψέματα. Απλώς εμπιστεύσου το ένστικτο σου και άσε τον χρόνο να σου δείξει την αλήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
15 / position1: 502 / position2: 760
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb