ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Αν έχεις άγχος για το μέλλον σου διάβασε αυτό

Τι είναι άραγε η επιτυχία αν το καλοσκεφτείς;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Αν έχεις άγχος για το μέλλον σου διάβασε αυτό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις της εποχής μας είναι ότι για να είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι, πρέπει να φτάσουμε σε κάποιο επίπεδο υψηλής επιτυχίας.

Μια πολύ καλή δουλειά, ένα πολυτελές σπίτι, η δημόσια αναγνώριση - όλα αυτά τείνουν να μας κάνουν να νιώθουμε σαν να μην δουλεύουμε για εμας αλλά για να ικανοποιήσουμε αυτούς τους στόχους.

Μπορεί να νιώθουμε σαν να πηγαίνουμε στη γραμμή τερματισμού, αλλά με κάθε βήμα, συνεχίζει να πηγαίνει όλο και πιο μακριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα υπάρχει πάντα κάποιος με περισσότερα χρήματα, περισσότερα πράγματα - και είναι απολύτως φυσιολογικό να συγκρίνεις τον εαυτό σου. 

Η σκληρή αλήθεια είναι πως πάντα θα παλεύεις για κάτι. Ακόμα και όταν φτάσεις εκεί που θέλετε να είσαι θα συνεχίζεις να εργάζεσαι σκληρά για να γίνεις ακόμη καλύτερη.

Τι είναι άραγε η επιτυχία αν το καλοσκεφτείς;

Η υπέρβαση των καθημερινών προκλήσεων είναι επιτυχία. Η βελτίωση του εαυτού σoυ είναι επιτυχία. Η μετάβαση σε κάτι καλύτερο είναι επιτυχία. Η προτεραιότητα της ψυχικής υγείας σου είναι επιτυχία. Η εξέλιξη σε οποιοδήποτε τομέα είναι επιτυχία. Η υπέρβαση του άγχους είναι επιτυχία.

Η επιβίωση μιας κακής ημέρας είναι επιτυχία. Το να έχεις γύρω σου αγάπη, καλοσύνη και θετικότητα είναι επιτυχία.

Εάν κάθε μέρα χαμογελάς, σου αρέσει η δουλειά σου και έχεις ανθρώπους να σε αγαπούν τοτε έχεις φτάσει σε ένα επίπεδο ικανοποίησης που πολλοί μπορεί να μην λάβουν ποτέ. Όλα όσα κάνεις για να φέρεις τη χαρά σε αυτόν τον κόσμο και τους ανθρώπους γύρω σου είναι κάτι παραπάνω από αρκετό.

Ανακάλυψε νέα πάθη. Κυνήγησε τα παλιά που ακόμη τα επιθυμείς. Γνώρισε την τέχνη και τον πολιτισμό. Περνα χρόνο με αυτούς που σε εμπνέουν. Πίστεψε σε κάτι.

Αντί να αγχώνεσαι για το επόμενο βήμα, απόλαυσε το τώρα. Να είσαι παρών.

Η ευτυχία ξεκινά την ημέρα που αρχίζεις να ερωτεύεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό. Ζήσε κάθε μέρα.

Είσαι ακριβώς εκεί που πρέπει να είσαι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
12 / position1: 190 / position2: 513
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb