Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Love

Γιατί τα ζευγάρια τσακώνονται στις διακοπές

Πώς να αποφύγεις τους καυγάδες και να περάσεις ωραία

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 20, 2020

Γιατί τα ζευγάρια τσακώνονται στις διακοπές

Πώς να αποφύγεις τους καυγάδες στα πιο συχνά προβλήματα ενός ζευγαριού στις διακοπές

Η απόφαση για το πού θα περάσετε τις διακοπές

Σίγουρα ο καθένας σας έχει ένα διαφορετικό ιδανικό προορισμό - ο οποίος μάλλον δεν θα βρίσκει σύμφωνο το άλλο σας μισό. Είτε λόγω χρημάτων, είτε λόγω γούστου, εσένα μπορεί να σου αρέσει η χλιδάτη ζωή της Σαντορίνης ή της Μυκόνου κι εκείνος να είναι τύπος που προτιμά την Ίο, τη Σαμοθράκη, την Ιθάκη. Τι κάνεις λοιπόν; Μα φυσικά ψάχνετε να βρείτε ένα νησί στο χάρτη που να αρέσει και στους δυο. Μην μου πεις πως δεν υπάρχει... η Ελλάδα είναι γεμάτη!

Πώς θα περάσετε τη μέρα σας

Εσύ μπορεί να προτιμάς να πας στην παραλία και να λιαστείς στην ξαπλώστρα για δέκα ώρες, εκείνος ίσως θέλει λίγη περιπέτεια. Ή και το αντίθετο. Ή εσύ να θέλεις να γυρίσετε το νησί με μια βέσπα ενώ εκείνος θέλει απλώς να μείνει κάτω από την ομπρέλα του και να διαβάσει βιβλίο. Τι κάνετε; Απλώς μοιράζετε τις μέρες - μία σου και μία του. Και παραλία, και περιπέτεια!

Πώς θα περάσετε τη νύχτα σας

Ίσως επίσης να έχετε και διαφορετικά γούστα στη νυχτερινή διασκέδαση και εσύ να θέλεις να αράξετε στο δωμάτιο για να χαλαρώσεις, κι εκείνος να βγει ή ο ένας να θέλει να πάτε στα πιο ήσυχα κουτούκια του νησιού ενώ εσύ να θες να πιεις cosmopolitan στα πιο κυριλέ μαγαζιά - ή να προτιμάς θερινό σινεμά κι αυτός ελληνάδικο. Και πάλι, βρείτε τη χρυσή τομή για να τα βρείτε και οι δυο.

Το μπάτζετ

Ορίστε από πριν ένα ποσό με το οποίο είστε και οι δυο ικανοποιημένοι. Αν φέτος ένας από τους δυο είναι "στιμωγμένος" τότε δεν χρειάζεται να χαλάτε τις καρδιές σας. Μπορείτε σίγουρα να βρείτε ένα πιο οικονομικό νησί και να περάστε εξίσου καλά. Μη ξεχνάς τα καλύτερα καλοκαιρινά βράδια είναι συνήθως εκείνα που δεν χρειάζονται και πολλά για να τα θυμάσαι για πάντα!

Περισσότερα Θέματα Love
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb