Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Love

Ο τρόπος για να κάνεις σeξ χωρίς να κινείσαι

Χωρίς να ξοδέψεις πολλή ενέργεια

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 31, 2020

Ο τρόπος για να κάνεις σeξ χωρίς να κινείσαι
Photo by Nathan McBride on Unsplash

Οι τάσεις στο σeξ έρχονται, φεύγουν και κάποια στιγμή επιστρέφουν. Η συγκεκριμένη τάση δεν είναι καινούργια, αλλά είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να κάνεις σeξ με τον σύντροφό σου και μπορεί να ανανεώσει την εpωτική σου ζωή.

Δεν πρόκειται για περίεργες στάσεις που θα τεστάρουν την ευλυγισία σου. Το αντίθετο. Το «marinating» είναι ένας τρόπος να κάνει σeξ χωρίς να κινείσαι. Δηλαδή συμπεριλαμβάνει μόνο την διείσδυση.

Μπορεί αρχικά να μην σου κάνει κάποια εντύπωση αλλά είναι ένας τρόπος να κάνεις σeξ χωρίς να ξοδέψεις πολλή ενέργεια και να αναπτύξεις κάποιες νέες δεξιότητες, που ίσως να δώσουν νέο ενδιαφέρον στην εpωτική σου ζωή. Επίσης το marinating, είναι ένας πιο ενδεδειγμένος τρόπος εpωτικής συνεύρεσης με παιδιά στο σπίτι.

Πολλοί που το δοκίμασαν, είπαν πως είναι ευχάριστο. Η πρακτική ξεκίνησε από Μορμόνους φοιτητές, οι οποίοι απαγορεύονταν να κάνουν σeξ πριν το γάμο και με αυτόν τον τρόπο, χωρίς την κίνηση, μπορούσαν να ισχυριστούν πως δεν έφτασαν στη σeξουαλική πράξη.
Περισσότερα Θέματα Love
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb