TRUE STORIES

Το γράμμα ενός άντρα για τη νοσηλεύτρια σύζυγο του που λύγισε το internet

Τα όμορφα λόγια για την ηρωίδα του προκάλεσαν την απόλυτη συγκίνηση του κόσμου
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το γράμμα ενός άντρα για τη νοσηλεύτρια σύζυγο του που λύγισε το internet

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Bobby Wesson έκανε κάτι που έφερε δάκρυα συγκίνησης στο internet. Ο άντρας αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα στην δική του ηρωίδα, τη σύζυγο του, η οποία εργάζεται ως νοσοκόμα.

Τώρα με την πανδημία, είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι που εργάζονται στο σύστημα υγείας έδωσαν και δίνουν μεγάλες μάχες για το κοινό καλό. Αυτό αναγνώρισε και ο Bobby στην γυναίκα του και έτσι της αφίερωσε ένα υπέροχο post στο Facebook.

Βγάζοντας την φωτογραφία να κοιμάται αγκαλιά με τον γιό τους, ανάρτησε την εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό, συνοδεύοντας τον με τα υπέροχα λόγια ευγνωμοσύνης και αγάπης για εκείνη. Το post έγινε αμέσως viral, με περισσότερα από 204.000 shares.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο κείμενο του, επαινεί την γυναίκα του για την αφοσίωση της στη δουλειά της και λέει ότι λατρεύει αυτό που κάνει και θυσιάζεται καθημερινά ώστε να είναι άψογη, όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα. Ότι πάντα παραπονιέται για το πως δείχνει όταν γυρνάει από τη δουλειά, όμως εκείνος της λέει ότι είναι τέλεια, ότι πάντα χαμογελάει και παίζει με το παιδί τους. Παρά τις πολλές ώρες βάρδιας, εκείνη δεν αλλάζει χαρακτήρα και δείχνει πάντα την αγάπη της στην οικογένεια τους, όπως την δείχνει και στους ασθενείς που φροντίζει.

Κάποιες φορές μπορεί να γελάει μέχρι δακρύων όταν γυρνάει σπίτι και άλλες μπορεί να κλαίει. Παρόλα αυτά είναι πάντα ενθουσιασμένη και τρελαίνεται να μιλάει για όσα βλέπει στην δουλεια της.

Το καλύτερο κομμάτι όμως, είναι στο τέλος του κειμένου, όπου ο Bobby αναφέρει: "Η γυναίκα μου είναι νοσοκόμα. Η γυναίκα μου είναι ήρωας".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
7 / position1: 421 / position2: 744
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb