Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Wellness

Κάνε τη ζωή σου πιο χαρούμενη με αυτούς τους απλούς τρόπους

Γιατί είναι πιο εύκολο να το πετύχεις από όσο φαντάζεσαι

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΙ 14, 2020

Κάνε τη ζωή σου πιο χαρούμενη με αυτούς τους απλούς τρόπους

Μερικές φορές η ζωή «τρέχει» γρηγορότερα απ’όσο μπορείς να διαχειριστείς και νιώθεις πως σιγά σιγά χάνεις τον εαυτό σου. Και για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό είναι ένα από τα πιο άσχημα συναισθήματα.

Τα καλά νέα είναι πως έχει την ελευθερία να επιλέξεις πώς θα προχωρήσεις. Και σε αυτό το άρθρο, ο μόνος δρόμος είναι μπροστά.

Αυτό σημαίνει πως θα αρχίσεις να κάνεις καλύτερες επιλογές για τον εαυτό σου, επιλογές που θα σε κάνουν πιο χαρούμενο άνθρωπο. Πώς θα γίνει αυτό; Ιδού!

Ρώτα τον εαυτό σου, ποια είναι τα αρνητικά πράγματα που σε κρατούν πίσω;
Τι ή (καλύτερα) ποιον αναγνωρίζεις ως τοξικό στη ζωή σου; Μόλις βρεις την πηγή των τοξινών, απελευθέρωσέ τη. Ξεφορτώσου όσους σε γεμίζουν αρνητική ενέργεια και γνωρίζεις καλά πως δε σου κάνουν καλό. Ναι, ακόμα κι αν δεν θέλεις.

Ανακάλυψε τι σου χαρίζει ειρήνη

Ο χρόνος με τους αγαπημένους σου; Μια βόλτα; Ένα ταξίδι; Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό που σε ηρεμεί, κυνήγησέ το.

Μείνε θετική και αγνόησε τον αρνητισμό

Είναι πολύ εύκολο να πεις «κοίτα τη φωτεινή πλευρά», αλλά θέλει κόπο για να το πετύχεις. Έχεις κάποιο πρόβλημα; Προσπάθησε να βρεις μια λύση. Η ανησυχία απλώς χειροτερεύει τα πράγματα και δεν ωφελεί.

Νιώσε ευγνωμοσύνη

Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία αξίζει να πεις ευχαριστώ – από τα πιο μικρά, όπως η ανατολή του ήλιου, μέχρι τα πιο μεγάλα, όπως μια όμορφη οικογένεια.

Μίλα στον εαυτό σου

Ναι, κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέφτη και πες του πόσο φανταστικός είναι και πόσο περήφανος αισθάνεσαι για εκείνον.

Εστίασε στο εδώ και το τώρα

Μη χάνεις το χρόνο σου με το παρελθόν γιατί αυτό συνέβη και πέρασε, αλλά ταυτόχρονα μην ανησυχείς για το μέλλον, αφού δεν έχει έρθει ακόμα. Ζήσε στο εδώ και το τώρα και τα καλύτερα θα έρθουν! Ή, μάλλον, είναι ήδη εδώ! 
Περισσότερα Θέματα Wellness
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb