ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

O 14χρονoς που έβαλε τα γυαλιά στην Apple

Aνακάλυψε ένα λάθος στα iPhone που έγινε σκάνδαλο
Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ
O 14χρονoς που έβαλε τα γυαλιά στην Apple
Photo by Jamie Street on Unsplash

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 19 Ιανουαρίου του 2019 ο 14χρονος Thompson κάλεσε τον φίλο του Nathan χρησιμοποιώντας το FaceTime ο οποίος δεν απάντησε πότέ. Έτσι, ο Thompson πρόσθεσε έναν ακόμα φίλο στη συζήτηση αλλά έγινε κάτι που κανένας δεν περίμενε αφού ξαφνικά μπορούσαν να ακούσουν και οι δυο το πλέον ανοιχτό τηλέφωνο του Nathan χωρίς την συγκατάθεση του.

Ο 14χρονος είχε ανακαλύψει ένα σφάλμα κατά το οποίο το άτομο που καλεί μπορεί να ακούσει τι γίνεται στον χώρο του καλούμενου, ακόμα και όταν ο τελευταίος δεν έχει καν απαντήσει στο τηλέφωνο.

"Ήμασταν αρκετά σοκαρισμένοι" είπε σε συνέντευξή του "Μετά το δοκιμάσαμε για περίπου μισή ώρα για να δούμε αν συνέβαινε κάθε φορά".

Το επόμενο βήμα ήταν να ενημερώσει την μητέρα του Michele Thompson  που αν και προσπάθησε να ειδοποιήσει την Apple για το σφάλμα στην εφαρμογή δεν τα κατάφερε. Μάλιστα έστειλε και επίσημη επιστολή από το δικηγορικό της γραφείο σε μια προσπάθεια να διαπεράσει τα εμπόδια στην επικοινωνία και να βρει έναν αρμόδιο που θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα.

Έτσι αναγκάστηκαν να κάνουν ένα video στο Youtube το οποίο ανακάλυψαν όλα τα μεγάλα μέσα της Αμερικής και η ιστορία έκανε τον γύρο του κόσμου.

Δείτε το video:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 558 / position2: 1070
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb