ΣΧΕΣΕΙΣ

Iαπωνία: Γιατί τα αγόρια δεν ζητούν ποτέ κάτι παραπάνω από τα κορίτσια;

Τι είναι οι Herbivore men - Η Ιαπωνία βρίσκεται σε βαθιά ερωτική κατάθλιψη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Iαπωνία: Γιατί τα αγόρια δεν ζητούν ποτέ κάτι παραπάνω από τα κορίτσια;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα παθητικά αγόρια γίνονται μεγάλο πρόβλημα στη σημερινή Ιαπωνία. Όλο και λιγότερο αγόρια αισθάνονται ότι είναι απαραίτητο να βρουν μια σύντροφο. Αυτοί οι παθητικοί άνδρες ονομάζονται Herbivore men ή Sosyoku Danshi! 

Πού θα οδηγήσει όμως η αποχή από τον έρωτα; Όλο και περισσότεροι όχι απλώς δεν κάνουν σeξ, αλλά αρνούνται και το φλερτ.

"Aκόμη κι αν έχουν κορίτσι, σπάνια προχωρούν παρακάτω στην πράξη" λένε στο ρεπορτάζ της CathyCat όπως θα δείτε στο βίντεο. "Το καλό βέβαια είναι πως αφού δεν κάνει σeξ δεν θα σε απατήσει!"

"Δεν θα σου μιλήσουν εύκολα, είναι δύσκολα προσεγγίσημοι και θα προτιμούσαμε να μην τους πλησιάζουμε πρώτες εμείς" λένε τα κορίτσια στο βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε άλλο ρεπορτάζ η Tomita, 31 ετών, αναφέρει πως με τις φίλες της πλέον δεν μιλούν για άντρες: "Μιλάμε για τις δουλειές μας, για make up και ρούχα, όχι όμως για τους άντρες. Δούλεψα πολύ για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα και δεν θέλω να τα αφήσω όλα αυτά για έναν άντρα. Οι μάνατζερ δεν σε προσλαμβάνουν εύκολα αν είσαι γυναίκα, μιας και ξέρουν πως θα μείνεις έγκυος και θα εγκαταλείψεις τη δουλειά. Γίνεσαι μια νοικοκυρά. Αυτό δεν θα συμβεί σε μένα".

Η Ιαπωνία όμως χρειάζεται τον έρωτα, γιατί η Ιαπωνία χρειάζεται παιδιά. Το σύνδρομο αυτό μπορεί να φέρει μια επικείμενη καταστροφή. Η Ιαπωνία έχει ήδη ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά γεννήσεων στον κόσμο, καθώς ο πληθυσμός της των 126 εκατομμυρίων συρρικνώνεται σημαντικά την τελευταία δεκαετία και αναμένεται να βυθιστεί εκ νέου κατά ένα τρίτο μέχρι το 2060. 

Σε έρευνα του 2011, το 49% των γυναικών μεταξύ 18–34 δεν έχουν σύντροφο και το 65% των αντρών επίσης. Το 40% των παντρεμένων ζευγαριών στη χώρα δεν κάνουν ποτέ σeξ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 348 / position2: 693
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb