ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Να τι τρώει η Jennifer Lopez κάθε μέρα

Όλα τα μυστικά ομορφιάς της και κυρίως, διατροφής της
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Να τι τρώει η Jennifer Lopez κάθε μέρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι 50 και φαίνεται σαν 30άρα. Πώς γίνεται αυτό; Όλα τα μυστικά ομορφιάς της και κυρίως, διατροφής της Jennifer Lopez παρακάτω

Η Jennifer Lopez τρώει σνακ με φρούτα και λαχανικά όλη την ημέρα

Ναι, η Jennifer Lopez ακολουθεί μια σούπερ υγιεινή διατροφή, αλλά είπε επίσης ότι επίσης δεν "στερεί" από τον εαυτό της το φαγητό όταν πεινάει. "Αλλά," είπε, "έμαθα τη σημασία της διατήρησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής" Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Lopez τρώει σωστά εδώ και δεκαετίες, έχει αναπτύξει κάποιες συνήθειες. "Έχω πάντα μαζί μου υγιεινά σνακ όπως φρούτα και τα λαχανικά", 

Δεν τρώει όμως μόνο φρούτα και λαχανικά. Ο προπονητής της, Dodd Romero, αποκάλυψε ένα πως όταν πεινάει πολύ τότε τρώει "μια χούφτα" καρύδια.

Η Jennifer Lopez συνήθως δεν πίνει καφέ ή αλκοόλ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περισσότεροι Αμερικανοί ενήλικες από ποτέ πίνουν καφέ κάθε μέρα, αλλά η Jennifer Lopez δεν είναι μία από αυτές. «Δεν έχω καταναλώσει καφεΐνη εδώ και χρόνια», παραδέχτηκε στην εφημερίδα Us Weekly (μέσω του Hollywood Life). Η Lopez αποδίδει στην πραγματικότητα την αποφυγή της καφεΐνης ως ένα από τα λίγα πράγματα που κρατά το δέρμα της να φαίνεται τόσο λαμπερό - για αυτό και προτιμά ντεκαφεϊνέ καφέ πάντα. "Επίσης σπάνια θα σταθώ στον ήλιο, αλλά αν κάνω ηλιοθεραπεία, θα φορέσω πολύ αντηλιακό, γι 'αυτό και το δέρμα μου έχει διατηρηθεί", εξήγησε. "Και δεν πίνω ούτε καπνίζω ή καταναλώνω καφεΐνη, που καταστρέφει πραγματικά το δέρμα σας καθώς μεγαλώνετε."

Η Jennifer Lopez θα φάει μια σαλάτα ή θαλασσινά για μεσημεριανό γεύμα

Η Jennifer Lopez μπορεί να φάει ένα υγιεινό, ισορροπημένο πρωινό, αλλά παραδέχτηκε στο Us Weekly ότι πεινάει τρομερά το μεσημέρι. Συνήθως, η τραγουδίστρια θα επιλέξει σολομό με λίγο μπρόκολο, κολοκυθάκια και πιπεριές με λίγη βινεγκρέτ. 

Άλλες φορές, θα επιλέξει μια σαλάτα - με καλαμπόκι, σπόρους κολοκύθας, τυρί, κιμά και ένα dressing από φρέσκο ​​χυμό λεμονιού και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Eπίσης τρώει άφοβα άπαχη πρωτεΐνη όπως ασπράδια αυγών, στήθος κοτόπουλου και πολύ λαβράκι που είναι το αγαπημένο της ψάρι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
6 / position1: 223 / position2: 826
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb