Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Wellness

Tο πρόγραμμα της Rebel Wilson που τη βοήθησε να χάσει 20 κιλά

O γυμναστής της, Jono Castano Acero, αποκαλύπτει τις ασκήσεις

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΑΝ 23, 2020

Tο πρόγραμμα της Rebel Wilson που τη βοήθησε να χάσει 20 κιλά

O γυμναστής της Rebel Wilson, Jono Castano Acero, αποκαλύπτει τις ασκήσεις και στις προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Δες αποτέλεσμα στην γλυκιά ηθοποιό και πάρε κουράγιο!

Assault Bike

Ξεκινάς με ποδήλατο. Πηγαίνεις γρήγορα. Μόλις κάψεις 10 θερμίδες σταματάς. Ξανά!

Περνάς στα squats στον ιμάντα του TRX 

Από όρθια θέση και με τα πόδια αρκετά ανοιχτά, κατεβάσε τη λεκάνη προς τα πίσω και κάτω, σαν να πρόκειται να κάτσεις σε μια καρέκλα που βρίσκεται πίσω σου.

Standing Bandit Trunk Rotation

Μια από τις αγαπημένες ασκήσεις μου ως προπονητής. Η στροφή του κορμού σας από την αντίσταση του λάστιχου θα φτιάξει γρήγορα κοιλιακούς και το μυστικό είναι να κρατήσεις δυνατή την αντίσταση για να δημιουργήσεις καύσεις μέσα από αυτές τις περιστροφές.

Dead Bugs 

10 από κάθε πλευρά. Αυτά είναι αποτελεσματικά, ασφαλή και ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε και να σταθεροποιήσετε το κορμό σας, τη σπονδυλική στήλη και τους μυς της πλάτης σας. 

Battle Ropes Slams

30 δευτερόλεπτα τη φορά. Ιδανικός τρόπος για να δυναμώσετε πλάτη και χέρια! Μη ξεχνάτε και τα δύο πόδια να πατούν καλά στο πάτωμα, σηκώστε τα σχοινιά και χτυπήστε τα κάτω όσο πιο δυνατά γίνεται".

Περισσότερα Θέματα Wellness
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb