ENTERTAINMENT

Η Kim Kardashian θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για το ποινικό δίκαιο

Και όπως λέει, δεν το κάνει για τα λεφτά, αλλά γιατί νοιάζεται πραγματικά για τον κόσμο
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η Kim Kardashian θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για το ποινικό δίκαιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμάστε πέρυσι που η Kim Kardashian διάβαζε για να γίνει δικηγόρος, αφού βοήθησε την Alice Johnson να βγει από τη φυλακή; Φαίνεται ότι η ίδια δεν ξέχασε ποτέ την αποστολή της, δηλαδή να βοηθά τους ανθρώπους που βρίσκονται άδικα πίσω από τα κάγκελα των φυλακών στις ΗΠΑ και έτσι λοιπόν, θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ στο Oxygen, με θέμα την Δικαιοσύνη.

Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο «Kim Kardashian West: The Justice Project» και θα κυκλοφορήσει μετά τις 5 Απριλίου. Σύμφωνα με την Daily Mail η δίωρη ταινία θα παρουσιάσει εκείνη να επισκέπτεται φυλακές και να δουλεύει μαζί με νομικούς εκπροσώπους πάνω σε υποθέσεις ανθρώπων που πιστεύει ότι έχουν καταδικαστεί άδικα.

Επιπλέον, η Kim δημοσίευσε ένα τρέιλερ του ντοκιμαντέρ στον λογαριασμό της στο Instagram, το οποίο ξεκινάει με την ίδια να λέει ότι υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα στις ΗΠΑ με τις νομικές διώξεις και στη συνέχεια συγκινείται προσθέτοντας ότι η ίδια μπήκε σε όλο αυτό χωρίς να ξέρει τίποτα όμως η καρδιά της άνοιξε αμέσως, καθώς και ότι όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται μια δεύτερη ευκαιρία.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, η Kim μίλησε σε μια εκδήλωση της Ένωσης Κριτικών της Τηλεόρασης σχετικά με το καινούργιο της βήμα και είπε ότι δεν ανησυχεί για εκείνους που θα θεωρήσουν ότι το κάνει για τους λάθους λόγους μιας και η ίδια είναι συνηθισμένη στην κριτική και πλέον τίποτα δεν την ταράζει. Επίσης είπε ότι όλη της η προσοχή είναι στραμμένη πάνω στις υποθέσεις και τους ανθρώπους και ότι δεν κάνει αυτό το project για τη δημοσιότητα, αλλά γιατί παραγματικά νοιάζεται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

‪The official trailer for my new documentary is here! Criminal justice reform is something that’s so important to me, and I can't wait to share these stories with all of you. #KKWTheJusticeProject premieres Sunday, April 5 at 7/6c on @Oxygen ‬

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 677 / position2: 1553
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb