ENTERTAINMENT

Αποχαιρετά τις πασαρέλες ο Jean Paul Gaultier

Το τελευταίο του fashion show και η ανακοίνωση στο Twitter
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αποχαιρετά τις πασαρέλες ο Jean Paul Gaultier

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟJean Paul Gaultier ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει οριστικά τις πασαρέλες. Ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής μόδας, γνωστός για την edgy και τολμηρή του ματιά στην υψηλή ραπτική ανακοίνωσε χθες μέσω twitter ότι η επόμενη επίδειξη μόδας του στο Παρίσι που είναι θέμα ημερών για να γίνει, θα είναι και η τελευταία του.

«Αυτό το σόου γιορτάζει τα 50 χρόνια καριέρας και θα είναι το τελευταίο μου. Αλλά να είστε βέβαιοι ότι η Υψηλή Ραπτική θα συνεχίσει με ένα νέο concept», ακούγεται να λέει αρχικά για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Σας προσκαλώ να γιορτάσετε τα 50 χρόνια μου στη μόδα στο Théâtre du Châtelet. Θα είναι ένα πάρτι με πολλούς φίλους μου, και θα διασκεδάσουμε μέχρι πολύ, πολύ αργά. Έχω μια νέα ιδέα, θα σας πω αργότερα. Όλα τα μυστικά. Συνεχίζεται». Με τα παραπάνω λόγια βέβαια, αφήνει να εννοηθεί πως δεν αποσύρεται εντελώς ή τουλάχιστον αφήνει κάποια μικρά «παραθυράκια» ανοιχτά.

Η 50χρονη πορεία του Gaultier στη μόδα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων την ίδρυση του brand του το 1976, την καθιέρωση του street style στην πασαρέλα, το εμβληματικό κωνικό σουτιέν της Madonna, όπως και μία επταετία ως επικεφαλής στο δημιουργικό του οίκου Hermès.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 1411 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb