ΥΓΕΙΑ

Tι θα συμβεί στο σώμα σου αν πιεις καφέ με άδειο στομάχι

Είσαι από εκείνους τους τύπους που δεν τρώνε καν πρωινό;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Tι θα συμβεί στο σώμα σου αν πιεις καφέ με άδειο στομάχι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Eίναι τρομερή ανάγκη να πιεις μια κούπα καφέ με το που ξυπνήσεις το πρωί; Είσαι από εκείνους τους τύπους που δεν τρώνε καν πρωινό; Δες λοιπόν τι σημαίνει για το στομάχι σου κάτι τέτοιο.

Το να ξεκινάς τη μέρα σου πίνοντας καφέ δεν είναι κακό σε καμία περίπτωση! Σύμφωνα με το Healthline o καφές μπορεί να φτιάξει τα κέφια σου και να ξυπνήσει το μυαλό σου και αν δεν προσθέτεις γάλα και ζάχαρη μπορεί να σε βοηθήσει και στην απώλεια βάρους και να σε προστατέψει από διαβήτη και Αλτσχάιμερ!

Όλα αυτά είναι καλά αλλά ας δούμε τι συμβαίνει όταν δεν βάζεις τίποτα άλλο στο στομάχι σου παρά καφέ. Χωρίς πρωινό. Spoiler, το καταστρέφει!

Ο καφές είτε ντεκαφεινέ είτε κανονικός, γεμίζει το στομάχι σου με οξέα τα οποία ο οργανισμός σου προσπαθεί να επεξεργαστεί αλλά εν τέλει μένουν στον οργανισμό σου. Αυτό μπορεί να σου προκαλέσει είτε εκείνη τη στιγμή είτε αργότερα, πόνο, αναγούλες και προβλήματα με το πεπτικό σύστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σκέτος καφές ανεβάζει την αδρεναλίνη και προκαλεί σε πολλούς ανθρώπους στρες και ταχυκαρδία. Πρόσεξέ το την επόμενη φορά - μήπως νιώθεις ανησυχία σαν κάτι να περιμένεις να συμβεί, μήπως η καρδιά σου χτυπά πιο γρήγορα απ'ό,τι συνήθως;

Είσαι από εκείνους τους τύπους που δεν τρώνε πρωινό μαζί με τον καφέ; Ξανασκέψου το...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 499 / position2: 937
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb