ENTERTAINMENT

NikkieTutorials: Μόλις αποκάλυψε ότι είναι transgender

Σε σοκ το διαδίκτυο μετά από την εξομολόγηση της διάσημης Youtuber
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
NikkieTutorials: Μόλις αποκάλυψε ότι είναι transgender

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια από τις διασημότερες beauty YouTubers παγκοσμίως, έκανε την τεράστια προσωπική αποκάλυψη της για την αλλαγή φύλου που έκανε και το διαδίκτυο έχει τρελαθεί. Ο λόγος για την NikkieTutorials ή κατά κόσμο Nikkie de Jager, η οποία έκανε το come out της μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της.

Η De Jager που κατάγεται από την Ολλανδία, μοιράστηκε στο διαδίκτυο όλη την ιστορία της φυλομετάβασης της. Η ίδια μάλιστα είναι παγκοσμίως γνωστή και έχει πέρισσότερους από 12 εκατομμύρια subscribers στο YouTube. Ευχαρίστησε τη μητέρα της, καθώς όπως είπε είναι το μεγαλύτερο στήριγμα της και είπε ότι ξεκίνησε το κανάλι της την περίοδο που ολοκλήρωνε την αλλαγή της.

Επίσης, είπε ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού από ανθρώπους που γνώριζαν για το παρελθόν της και ήθελαν να επωφεληθούν από την διασημότητα της. Όσο για το πότε κατάλαβε ότι ήταν κορίτσι, η de Jager αποκαλύπτει ότι ήδη από τα 6 της το είχε καταλάβει.

Αποκάλυψε ακόμα ότι ξεκίνησε να παίρνει ορμόνες στα 14 της και ότι έκανε την πλήρη αλλαγή στα 19 της. Τότε ξεκίνησε και τα video στο YouTube.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τον αρραβωνιαστικό της, Dylan, δούλεψαν πολύ πάνω στο θέμα της αλλαγής της, καθώς έπρεπε να πει και στον ίδιο ότι ήταν μια trans γυναίκα. Οι δύο τους γενικά κρατούν μακριά από τη δημοσιότητα τη σχέση τους.

Και όπως είπε στο βίντεο της, αυτή η αποκάλυψη την κάνει να νιώει ελεύθερη και πως στο τέλος της ημέρας, παραμένει η Nikkie που πάντα ήξερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 667 / position2: 1068
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb