ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τι δώρο να κάνεις σε κάθε ζώδιο

Για να κάνεις τη σωστή επιλογή
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τι δώρο να κάνεις σε κάθε ζώδιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν ξέρεις τι δώρο να διαλέξεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Θέλεις να κάνεις ένα δώρο που θα εντυπωσιάσει! Υπάρχει ένα δώρο για κάθε ζώδιο.... ή πολλά. Σου δίνουμε μερικά tips για να αποφασίσεις σχετικά με τον χαρακτήρα τους!

Κριός

Το δώρο είναι ένας τρόπος έκφρασης του ενδιαφέροντος, της φροντίδας και της αγάπης μας - και τον Κριό τον νοιάζει απλώς να ενδιαφερθείς. Ό,τι κι αν του πάρεις!

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προτιμάει κάτι που δεν θα είναι αναλώσιμο, θέλει δηλαδή κάτι χειροπιαστό, που να του μείνει.  Ακόμα και το πιο φθηνό δώρο, να είστε σίγουροι πως θα εκτιμηθεί στο έπακρο και πως θα φανεί ως το ακριβότερο δώρο του κόσμου αν ξέρει πως το δώσατε με την καρδιά σας.

Δίδυμοι

Ακόμη και αν πρόκειται για ένα απλό βιβλίο του γούστου του ή μη, ένα πουλόβερ ή εισιτήρια για το θέατρο, σίγουρα θα το χαρεί. 

Καρκίνος

Έχει την ανάγκη να νιώσει πως είναι κάτι ξεχωριστό για εσάς, πως σας έχει απασχολήσει, πως έχετε σπαταλήσει χρόνο από την ζωή σας για εκείνον. Πάρτε του κάτι που μπορεί να μην είναι καν ακριβό, αλλά δείχνει ενδιαφέρον.

Λέων

Τα λιοντάρια έχουν την τάση να προσφέρουν ακριβά δώρα, δεν έχουν όμως την απαίτηση να κάνετε και εσείς το ίδιο - όμως "παλέψτε" το να βρείτε κάτι που να τους ταιριάζει!

Παρθένος

Του αρέσουν τα ασυνήθιστα δώρα, οι εκπλήξεις και δεν δίνει σημασία στην αξία-  όσο στην κίνηση.

Τοξότης

Ένα ταξίδι. Κάνε του δώρο τα εισιτήρια για μια εκδρομή, ακόμα και ημερήσια.

Αιγόκερως

Το δώρο πρέπει να έχει γούστο, καλή αισθητική και να είναι στο στυλ του. Πίνακες ζωγραφικής, ημερολόγια με έργα τέχνης, ένα βινύλιο!

Ζυγός

Οτιδήποτε vintage, που να μοιάζει ότι βγήκε από άλλον αιώνα, ότι ίσως έχει ιστορία ή μπορεί να πει μια νέα ιστορία, οτιδήποτε έχει μια γεύση μυστηρίου ή μυστηριακού.

Σκορπιός

Το δώρο που θα επιλέξεις για το ατίθασο, δραστήριο και ενεργητικό Κριάρι, θα πρέπει να έχει χρησιμότητα και να τονίζει την δυναμική του προσωπικότητα.

Υδροχόος

Βινύλια, εισιτήρια για μία έκθεση που θέλει να παρακολουθήσει ή ακόμα και ένα χειροποίητο αντικείμενο είναι μέσα στα must!

Ιχθείς

Μην δώσεις σημασία στην χρηματική αξία, όσο στην σπουδαιότητα που έχει για αυτόν το δώρο που θα του κάνεις - ένα βιβλίο ή εισιτήρια για το θέατρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
23 / position1: 262 / position2: 458
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb