CELEB STYLE

Savage x Fenty: Η Rihanna ανέβασε τον πήχυ στα fashion shows της Νέας Υόρκης

Η επίδειξη εσωρούχων της ποπ σταρ που περίμεναν όλοι με ανυπομονησία
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Savage x Fenty: Η Rihanna ανέβασε τον πήχυ στα fashion shows της Νέας Υόρκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το να ετοιμάσει η ομάδα της Rihanna ένα υπερθέαμα για το κοινό, ήταν ίσως κάτι αναμενόμενο. Με μεγάλη ιστορία στα μουσικά σόου πίσω της η ποπ σταρ που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την επιχειρηματικότητα αφού εκτός από σειρά καλλυντικών έχει και σειρά ρούχων και εσωρούχων, δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο από την πασαρέλα της.

Τα μοντέλα Alek Wek, Cara Delevingne και Joan Smalls, η ηθοποιός Laverne Cox, ο Big Sean, ο A$AP και η Normani ήταν ανάμεσα στους διάσημους που φορούσαν Savage X Fenty από τη συλλογή F/W 2019 και ανέβηκαν στη σκηνή της.

H Halsey, ο Migos, ο Tierra Whack και ο DJ Khaled ήταν κι αυτοί εκεί.

"Το όραμά μου για το Savage X ήταν να κάνω τις γυναίκες να αισθάνονται σίγουρες με τον εαυτό τους και να νιώθουν ελεύθερες να εκφραστούν", δήλωσε η ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συλλογή της Rihanna περιλαμβάνει άνετα (αλλά κομψά) αθλητικά εσώρουχα μέχρι εσώρουχα πολυτελή με σατέν και δαντέλες, και φυσικά όλα αυτά με την αύρα της που δίνει το κάτι έξτρα στη μπράντα. 

Τα προϊόντα έρχονται σε μια σειρά αποχρώσεων για να ταιριάζουν σε όλους τους τόνους του δέρματος! "Δεν υπάρχει κανένας κανόνας όταν κάποιος σχεδιάζει εσώρουχα. Μπορείς να τα κάνεις σeξι, μπορείς να τα κάνεις απλά και άνετα", πρόσθεσε.

Το fashion show της θα μεταδοθεί στο Amazon Prime Video στις 20 Σεπτεμβρίου σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#SAVAGEXFENTYSHOW. SEPT 20TH. You have no idea how crazy of a show is coming to @amazonprimevideo !! Performances by @djkhaled @iamhalsey @bigsean @migos @fatjoe @asapferg @myfabolouslife & @tierrawhack. Special appearances by @caradelevingne @gigihadid @bellahadid @normani @joansmalls @lavernecox and SO many more! Strap in and shop the @savagexfenty collection now at @amazonfashion and savagex.com 😝

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 664 / position2: 900
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb