ENTERTAINMENT

Αυτό είναι το νέο iPhone 11

Τα νέα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 10, 2019
Αυτό είναι το νέο iPhone 11

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τιμ Κουκ παρουσίασε στο κοινό της Apple, τα νέα iPhone 11, iPhone 11 Pro και 11 Pro Max.

Σύμφωνα με την Apple, το iPhone 11 έχει τις καλύτερες κάμερες που ενσωματώθηκαν ποτέ σε smartphone, με απαράμιλλη ποιότητα εικόνας βίντεο. Στην παρουσίαση των νέων Iphone επιδείχθηκε η δυνατότητα των «slofies», δηλαδή τον σέλφι φωτογραφιών και βίντεο σε αργή κίνηση. Το νέο iPhone θα εξοπλιστεί με οθόνη 6.1 ιντσών LCD με ανάλυση 828 x 1792 και στο εσωτερικό του θα τοποθετηθεί το Apple A13 Bionic chipset σχεδιασμένο από την Apple και έχοντας κατασκευαστεί από την TSMC στα 7nm.

Το Night Mode θα ενεργοποιείται αυτόματα ώστε το τηλέφωνο να τραβάει εξαιρετικές φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Όσον αφορά τη μπαταρία του, αυτή αναμένεται να διαρκεί μια ώρα παραπάνω από το iPhone XR. H τιμή του θα ξεκινάει από τα 699 δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νωρίτερα, η παρουσίαση ξεκίνησε με πληροφορίες για το Apple Arcade και την streaming TV+ υπηρεσία.

Στη συνέχεια ο Τιμ Κουκ, παρουσίασε το iPhone Pro, το πρώτο μοντέλο με την σήμανση «Pro», δανεισμένη από τα ισχυρότερα μοντέλα υπολογιστών της Apple.

Tο iPhone 11 Pro θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις στις 5.8 και 6.5 ίντσες με οθόνη Super Retina HDR τύπου OLED. Το display θα έχει 1200 nits φωτεινότητα και 2.000.000 : 1 contrast ratio.

Η μπαταρία θα έχει διάρκεια 4 ώρες περισσότερες σε σχέση με το iPhone XS. Θα κυκλοφορήσει στα χρώματα Midnight Green, Space Grey, Silver και Gold.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 582 / position2: 1062
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb