ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να ανακτήσετε τα δικά σας δεδομένα

Oι ανακτήσεις DIY είναι ένα σοβαρό λάθος
Από το NEWSROOM
Γιατί δεν πρέπει ποτέ να ανακτήσετε τα δικά σας δεδομένα
heungsoo kim από το Pixabay

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ο σκληρός δίσκος σας αρχίσει να κάνει ένα θόρυβο με κλικ και τα αρχεία στον υπολογιστή σας αρχίζουν να εξαφανίζονται, γνωρίζετε ότι η συσκευή σας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Αν και είστε πρόθυμοι να ανακτήσετε τα δεδομένα σας από την επικείμενη καταστροφή αποτυχημένων ή κατεστραμμένων μέσων, οι ανακτήσεις DIY είναι ένα σοβαρό λάθος.

Εκθέτοντας κοινούς μύθους μιας ανάκτησης στο σπίτι

Ενώ μια ανάκτηση στο σπίτι μπορεί να φανεί όπως η φθηνότερη επιλογή και πιο βολική από τη χρήση ενός επαγγελματία, σπάνια αποδεικνύει τον τρόπο που σχεδιάζετε και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να καταστήσει τα δεδομένα σας ανεπανόρθωτα. Υπάρχουν αρκετές εγχώριες θεραπείες για αποτυχημένες ηλεκτρονικές συσκευές που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αλήθεια. Εδώ είναι οι κορυφαίες 5 ανακτήσεις DIY που πρέπει να αποφύγετε με κάθε κόστος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φτιάχνετε το μπάνιο σας σε μια εγκατάσταση Cleanroom - Αν τρέχετε ζεστό νερό στο μπάνιο σας, ο ατμός αφαιρεί σωματίδια σκόνης και βρωμιάς από τη συσκευή αφήνοντας την περιοχή ασφαλή για την εξαγωγή δεδομένων.

ΣΦΑΛΜΑ: Εξακολουθεί να υπάρχει σκόνη και ακαθαρσίες στον αέρα και η συσκευή σας είναι πλέον ευαίσθητη στους υδρατμούς.

Ανοίξτε το σκληρό σας δίσκο με ένα κατσαβίδι και χρησιμοποιήστε τα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στις πιατέλες.

ΣΦΑΛΜΑ: Μπορεί να χάσετε μια βίδα και να αναγκάσετε τη μονάδα να ανοίξει θα έχει ως αποτέλεσμα το ξύσιμο και την κοπή των δίσκων.

Καταψύξτε το σκληρό δίσκο και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το για να ανακτήσετε γρήγορα τα δεδομένα.

ΣΦΑΛΜΑ: Το νερό είτε θα παγώσει στα πιατέλα είτε θα ξεπαγώσει και θα πνίξει εντελώς τη συσκευή.

Αφαιρώντας τις πιατέλες και τοποθετώντας τους μέσα σε ένα νέο σκληρό δίσκο για πρόσβαση στα αρχεία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι πιατέλες δεν έχουν φόντο ή πλαίσιο για το πού προέρχονται και ποια ήταν η κατάσταση της συσκευής ως σύνολο. Χωρίς αυτές τις πληροφορίες, τα δεδομένα δεν μπορούν να ανακτηθούν με τον κατάλληλο τρόπο.

Το τρέχον λογισμικό αποκατάστασης στη συσκευή μου θα φέρει τα στοιχεία μου πίσω σε μένα.

WRONG: Αυτό το λογισμικό θα αντικαταστήσει τα αρχεία που θέλετε να ανακτήσει και ακόμα και αν ανακτήσει κάποια, δεν θα σας εγγυηθεί μια πλήρη ανάκτηση.

Μειονεκτήματα της αποκατάστασης DIY

Η ανάκτηση δεδομένων από έναν κατεστραμμένο σκληρό δίσκο απαιτεί δεξιότητες και επαγγελματική εμπειρία. Δεν είναι καιρός να "δοκιμάσετε το χέρι σας" όταν εργάζεστε με αποτυχημένη τεχνολογία. Οι αρχάριοι δεν θα καταλάβουν την πολυπλοκότητα και κατά πάσα πιθανότητα θα βλάψουν περαιτέρω τη συσκευή και θα καταστήσουν τα αρχεία ανεπανόρθωτα. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα έχετε μια επιτυχημένη αποκατάσταση, ειδικά σε περίπτωση φυσικής αποτυχίας.

Χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία και τεχνογνωσία, τα ευαίσθητα αρχεία σας κινδυνεύουν να χαθούν για πάντα. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο και θα προστατεύσει τα δεδομένα σας εάν απλά καλέσετε μια επαγγελματική υπηρεσία ανάκτησης δεδομένων για να ανακτήσετε τα αρχεία σας. Οι μηχανικοί θα είναι σε θέση να διαγνώσουν σωστά το πρόβλημα και να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα αποκατάστασης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της κατεστραμμένης σας συσκευής για τις μεγαλύτερες πιθανότητες για πλήρη ανάκτηση.

Η Datarecall International έχει ποσοστό επιτυχίας 96% για ανάκτηση σε όλες τις συσκευές και τα λειτουργικά συστήματα. Οι μηχανικοί μας έχουν δεκαετίες εμπειρίας που εργάζονται σε ένα πιστοποιημένο Cleanroom και έχουν τους πιο γρήγορους χρόνους ανάκαμψης στον κλάδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
16 / position1: 346 / position2: 857
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb