Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Love

Το sεx toy που θα σου θυμίσει το προπατορικό αμάρτημα

Εσύ θα γίνεις η Εύα και εκείνος ο Αδάμ

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΑΥΓ 09, 2019

Το sεx toy που θα σου θυμίσει το προπατορικό αμάρτημα

Επειδή πλέον τα εpωτικά παιχνίδια πρέπει να τα συνδυάζουν όλα: Λειτουργικότητα, πρωτοτυπία και σχεδιασμό οι απαιτήσεις για ένα sεx toy είναι πολύ υψηλές.

Οι μεγάλες εταιρείες παραγωγής εpωτικών βοηθημάτων δημιουργούν συνεχώς όμορφα και εκσυγχρονισμένα gadgets τα οποία φροντίζουν κάθε φορά να ξεπερνούν τις προσδοκίες.

Αυτή τη φορά ξεχωρίσαμε ένα πολύ χαριτωμένο και ταυτόχρονα συμβολικό εpωτικό παιχνίδι το οποίο λειτουργεί παράλληλα και ως συσκευή μασάζ.

Πρόκειται για τον “Απαγορευμένο καρπό” που δεν είναι άλλο από ένα μήλο, το οποίο συμβολίζει το φρούτο που έδιωξε τους πρωτόπλαστους από τον Παράδεισο.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το μήλο προσφέρει ένα αισθησιaκό μασάζ σε όλο το σώμα και στις εpωτογενείς ζώνες του ενώ εφαρμόζει άψογα στην παλάμη του χεριού.

Αν το χρησιμοποιήσει κανείς, ανοίγει την πόρτα σε έναν μεγάλο πειρασμό, αυτό της σeξουαλικότητας και της ηδονής. Προσφέρει έντονες δονήσeις και μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει μόνος του ή μαζί με το ταίρι του.

Έχει επτά διαφορετικές ταχύτητες έντασης και έχει eco friendly σύστημα φόρτισης.

Θα το βρείτε εδώ.
Περισσότερα Θέματα Love
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb