Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Love

Αυτή η αιτία χωρισμού πονάει περισσότερο σύμφωνα με την επιστήμη

Μελέτες έδειξαν ότι έχει το χειρότερο αντίκτυπο στον σύντροφο που την ακούει

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΑΥΓ 08, 2019

Αυτή η αιτία χωρισμού πονάει περισσότερο σύμφωνα με την επιστήμη

Προφανώς και κανένας χωρισμός δεν είναι ανώδυνος, αφού ακόμα και στις περιπτώσεις που τα ζευγάρια χωρίζουν από κοινού, είναι δύσκολο για τους συντρόφους να το διαχειριστούν. Υπάρχει όμως ένας λόγος΄χωρισμού που κάνει τους πάντες κουρέλια.

Πρόσφατα, το Πανεπιστήμιο του Cornell διεξήγαγε μια έρευνα σχετικά με τις μεθόδους απόρριψης σε έναν χωρισμό. Οι μέθοδοι αυτές χωρίστηκαν σε δυο μεγάλες κατηγορίες, του χωρισμούς λόγω τρίτου προσώπου και τους χωρισμούς χωρίς την εμπλοκή τρίτου προσώπου.

Στην εν λόγω έρευνα συμμετείχαν 600 εθελοντές, οι οποίοι απάντησαν στο ποιος από τους χωρισμούς ήταν για εκείνους περισσότερο επώδυνος. Η πλειοψηφία αποκάλυψε ότι πόνεσε χειρότερα όταν ο σύντροφος τους τους άφησε για άλλο άτομο. Αντίθετα, στους χωρισμούς που δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, ήταν σχετικά πιο εύκολοι.

Η έρευνα κατέληξε λοιπόν στο ότι η απόρριψη για κάποιον άλλον πονάει πολύ περισσότερο σε έναν χωρισμό, από ότι άλλες αιτίες που δεν συμπεριλαμβάνουν τρίτο πρόσωπο.
Περισσότερα Θέματα Love
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb