ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτά είναι χαρακτηριστικά των πραγματικών φίλων σύμφωνα με έρευνα

Η φιλία είναι κάτι το ιερό
Από το NEWSROOM
Αυτά είναι χαρακτηριστικά των πραγματικών φίλων σύμφωνα με έρευνα
@elitedaily.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλία είναι κάτι το ιερό. Τους φίλους άλλωστε τους διαλέγεις, οπότε όλο αυτό αφορά και τον ίδιο σου τον εαυτό. Αν δεν είναι σωστή, τότε το λάθος μπορεί να βρίσκεται στα κριτήρια.

Ο πραγματικός φίλος, έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τους ειδικούς. Και αν στα δείχνουν θα πρέπει να τους κρατάς. Και να επιλέγεις με αυτά τα κριτήρια στο μέλλον.

Ποια είναι αυτά; Τα κύρια είναι 3...

Υποστήριξη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας πραγματικός φίλος είναι πάντα εκεί για εσένα, ό, τι απόφαση και να πάρεις. Σε υποστηρίζει με όλη του την αγάπη, σου δίνει κουράγιο και σε κλάνει να πιστέψεις ακόμα περισσότερο στον εαυτό σου. Σου λέει την άποψή του, αλλά δεν στην επιβάλλει και σε υποστηρίζει μέχρι το τέλος.

Εμπιστοσύνη

Είναι κάποιος που μπορείς να εμπιστεύεσαι. Και το αντίστροφο. Όλα όσα του λες είναι μεταξύ σας και όλα του ζητάς, είναι έτοιμος να τα φέρει εις πέρας, χωρίς να σε απογοήτευση, αυξάνοντας έτσι τον βαθμό εμπιστοσύνης.

Αποδοχή

Ίσως το πιο σημαντικό. Αποδοχή ζητάμε σχεδόν από την στιγμή που γεννιόμαστε. Είναι σημαντική για την ψυχική μας υγεία και την ζωή μας. Όταν λοιπόν κάποιος σε αποδέχεται γι’ αυτό ακριβώς που είσαι, τότε σου ανοίγει πολλούς ορίζοντες. Να μην αισθάνεσαι άσχημα, να μπορείς να μοιραστείς της αδυναμίες σου και, να μπορείς να είσαι εντελώς άνετος με κάποιον γύρω σου, χωρίς να κρατιέσαι παίζοντας ρόλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 184 / position2: 462
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb