ENTERTAINMENT

H συναυλία Ρέμου στο Nammos: Oι τιμές, τα εισιτήρια και οι σαμπάνιες

Παρουσία των «Ράμπο» της ΑΑΔΕ ο «πόλεμος της σαμπάνιας»
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 25, 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από 1.000 ως 1.500 ευρώ το άτομο το «εισιτήριο» της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στο Nammos την Πέμπτη το βράδυ - Παρουσία των «Ράμπο» της ΑΑΔΕ ο «πόλεμος της σαμπάνιας» - Κατακλύζονται τα ταξιδιωτικά γραφεία από αιτήματα καλλονών για διαμονή μιας βραδιάς

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Αντώνης Ρέμος και ο Αμρ Ντιαμπ εμφανίστηκαν στο καθιερωμένο συναυλιακό event του καλοκαιριού στο Nammos, με κόστος από 1.000 έως 1.500 ευρώ το άτομο.

Η είδηση που πλέον παύει να είναι είδηση, αφορά στο κόστος της κάθε μιας από τις 1.200 ξύλινες καρέκλες του Nammos στην καθιερωμένη συναυλία στην Μύκονο με πρωταγωνιστή τον πιο δημοφιλή Έλληνα λαϊκό τραγουδιστή, Αντώνη Ρέμο και συμπρωταγωνιστή, τον διάσημο Αιγύπτιο συνάδελφο του, Αμρ Ντιάμπ. Κόστος που δεν απευθύνεται φυσικά στο πορτοφόλι του μέσου Έλληνα τουρίστα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΠόσες μέρες θα άντεχε στη Μύκονο ένας μέσος Έλληνας; ΙΟΥΝ 13, 2019

Όσοι λοιπόν έχουν την δυνατότητα να καθίσουν σε μία από αυτές τις 1.200 καρέκλες θα πληρώσουν σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο, από 1.000 ευρώ έως 1.500 ευρώ το άτομο, ανάλογα με το τραπέζι που θα επιλέξουν.

Είναι η βραδιά που οι ταμειακές μηχανές του μαγαζιού μπαίνουν ανά μια ώρα στα πιτς για αλλαγή ρουλεμάν ενώ τα κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημόσιων Εσόδων χτυπούν τριπλοβάρδιες μήπως και ξεφύγει κάποιο ευρώ, τη στιγμή που οι εκλεκτοί πελάτες μπαίνουν στον πειρασμό να συμμετάσχουν σε μια άτυπη μονομαχία για το ποιος θα ανοίξει τις περισσότερες σαμπάνιες.

Εξίσου ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχείο, ότι το διήμερο 24-25 Ιουλίου, τα μεσιτικά και ταξιδιωτικά γραφεία κατακλύζονται από αιτήματα για διαμονή μιας ή δυο νυχτών, τα οποία συνήθως στέλνονται από εντυπωσιακές υπάρξεις που επιθυμούν διακαώς να παραβρεθούν στη συναυλία και να φύγουν την επόμενη μέρα!

Σημειώνεται δε ότι δεν υπήρχαν εισιτήρια στην είσοδο και όσοι έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν μια θέση στο μπαρ, οι τιμές ξεκινούν από τα 500 ευρώ, η απλή φιάλη.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Πριν 246 εβδομάδες
Πόσες μέρες θα άντεχε στη Μύκονο ένας μέσος Έλληνας;
Όταν σου λέω Μύκονος, τι σου έρχεται στο μυαλό;
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 1527 / position2: 2200
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb