ENTERTAINMENT

Μπικίνι ή Ολόσωμο: Με τι σε προτιμούν οι άντρες τελικά;

Υπάρχει όντως κάποιο είδος μαγιό που τους ξενερώνει;
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Μπικίνι ή Ολόσωμο: Με τι σε προτιμούν οι άντρες τελικά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα βασικό γυναικείο ερώτημα που σίγουρα έχεις σκεφτεί και εσύ όσον αφορά τα μαγιό, είναι αν τελικά οι άντρες έχουν αγαπημένα μαγιό για τις γυναίκες, αλλά και ποια μπορεί να είναι αυτά. Ήρθε λοιπόν η ώρα να μάθεις επιτέλους τι παίζει με τα γούστα τους σε αυτόν τον τομέα.

Καταρχάς, θα πρέπει το μαγιό που φοράς να σε κολακεύει. Αυτό όχι για τους άνδρες, αλλά για εσένα και για να δείχνεις ακόμα πιο θεά στην παραλία. Αν έχεις καμπύλες φρόντισε να τις αναδείξεις με τον σωστό τρόπο. Επίσης, μην θεωρείς ότι το ολόσωμο είναι η λύση σε όλα γιατί αν θέλεις να ξέρεις στα πιο γεμάτα σώματα το μπικίνι δείχνει καλύτερο.

Η επιλογή σου πρέπει να είναι λιτή και απέριττη. Αν δεν νιώθεις άνετα με το σώμα σου, απέφυγε τα έντονα χρώματα και αρκέσου σε ένα μαύρο ή ένα καφέ σικάτο μπικίνι.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι περιττά και επειδή άλλο είναι το θέμα σε αυτήν την περίπτωση, έφτασε επιτέλους η ώρα να μάθεις πιο είδος μαγιό απεχθάνονται οι άντρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ρωτήσαμε αρκετά αγόρια και σχεδόν σε όλα, το αποτέλεσμα ήταν κοινό. Δεν τους αρέσουν τα ψιλοκάβαλα μπικίνι, τα οποία θυμίζουν άλλες εποχές. Τα Pin Up μαγιό φαίνονται να μπερδεύουν τον αντρικό εγκέφαλο και να μην τους καλύπτει αισθητικά το αποτέλεσμα.

Η αιτία είναι ότι ο άντρας έχει συνηθίσει να βλέπει στην παραλία όσο το δυνατόν περισσότερη σάρκα. Οτιδήποτε νέο και μοντέρνο τον αποσυντονίζει. Θα πάρει καιρό να συνηθίσει το συγκεκριμένο είδος.

Η καλύτερη επιλογή για τους ίδιους, απ’ ότι μας είπαν, είναι ένα κλασικό τριγωνάκι με κορδόνια που αφήνει στη φαντασία τους τα απαραίτητα. Και μην ξεχνάς, αυτό που αναφέραμε και νωρίτερα, όσο όμορφο κορμί και να έχεις, αποφύγετε τα πολύ «κοφτά» μαγιό γιατί οι άντρες προτιμούν να φαντάζονται το κορμί σου, παρά να τους το δίνεις στο πιάτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 625 / position2: 969
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb