WELLNESS

Το εκπληκτικό ξενοδοχείο της Σιγκαπούρης είναι πλέον το απόλυτο αξιοθέατο

Δες πώς είναι το περίφημο ξενοδοχείο Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το εκπληκτικό ξενοδοχείο της Σιγκαπούρης είναι πλέον το απόλυτο αξιοθέατο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

T  ο ξενοδοχείο Marina Bay Sands, που φιλοξενεί ένα εκατομμύριο επισκέπτες κάθε χρόνο και δημιουργήθηκε ως μέρος ενός κυβερνητικού σχεδίου, είναι ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία του κόσμου και ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα!

Αναγνωρισμένo ως ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό θαύμα και πλέον χαρακτηριστικό του τουρισμού στη Σιγκαπούρη, το Marina Bay Sands είναι ένα γιγαντιαίο πολυτελές θέρετρο χωρισμένο σε τρεις πύργους των 57 ορόφων με πρόσοψη από γυαλί.

Κάθε ένας από τους υπάρχοντες πύργους, οι οποίοι συνδέονται με ένα τεράστιο rooftop με infinity πισίνα - μάλιστα μία από τις πιο πολυφωτογραφημένες πισίνες στο Instagram- στεγάζει τα έξτρα πολυτελή δωμάτια του ξενοδοχείου.

Το θέρετρο διαθέτει επίσης ένα μουσείο, δύο θέατρα, ένα καζίνο, καταστήματα και εστιατόρια φυσικά πρώτης γραμμής και τα δωμάτιά του είναι για όσους έχουν μεγάλα πορτοφόλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο ψηλό κι από τον Πύργο του Άιφελ, και αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει...αεροπλάνο, το ξενοδοχείο αυτό είναι ένα αρχιτεκτονικό θαύμα.

Προσφέρει επίσης στους επισκέπτες μια ευκαιρία να δουν σε 360μοίρες τον ορίζοντα της Σιγκαπούρης. Δείτε το ξενοδοχείο και πάρτε μια καλή ιδέα για το πώς είναι πραγματικά η απόλυτη χλιδή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 494 / position2: 902
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb