Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Love

Οι συνήθειες που σαμποτάρουν την ερωτική σου ζωή

Τα λάθη που κάνεις και οι γνωριμίες σου πάνε κατά διάολου

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΙ 09, 2019

Οι συνήθειες που σαμποτάρουν την ερωτική σου ζωή

Ονειρεύεσαι ερωτικές ιστορίες βγαλμένες από τα βιβλία της Jane Austen με soundtrack από αγαπημένες γνώριμες μελωδίες; Εμείς βρήκαμε όλες εκείνες τις συνήθειες που ίσως βοηθούν στην απομάκρυνσή σου από την εύρεση της παντοτινής αγάπης και σου τις παρουσιάζει έτσι ώστε να τις αποβάλλεις μία και καλή.

Είσαι υπερβολικά διαθέσιμη

Εάν το αγόρι που σου αρέσει τείνει να κανονίζει τελευταία στιγμή το ραντεβού σας και εσύ εννοείται πως χαλάς όλο το δικό σου για να βρεθείς έστω και για λίγο μαζί του, τότε νομίζω πως είναι φανερό ότι "παίζεις με τους όρους του". Η επιτυχία μίας σχέσης βρίσκεται στην ισορροπία μεταξύ φίλων, οικογένειας και συντρόφου. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μία ενδιαφέρουσα ζωή η οποία δεν περιστρέφεται γύρω από το αγόρι σου. Ο σωστός προγραμματισμός και η καλή συνεννόηση είναι "εργαλεία" που θα σε απαλλάξουν από τις θυσίες και τους συμβιβασμούς.

Εγκλωβίζεσαι στη καθημερινή ρουτίνα

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι έντονοι, το άγχος των υποχρεώσεων μεγάλο και εσύ παγιδευμένη στις ασφαλείς και απολύτως προβλέψιμες κινήσεις σου. Είναι δύσκολο να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους εάν δεν βγαίνεις από το confort zone για αυτό προσπάθησε στην επόμενη έξοδο να προσκαλέσεις φίλους που έχεις να δεις καιρό ή να κανονίσεις με τη παρέα σου να πάτε στο καινούργιο μαγαζί που άνοιξε στο κέντρο. Η ανανέωση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι θέλεις αλλά και πως θα το αποκτήσεις!

Μιλάς συνέχεια για τον πρώην

Όσο άσχημα και εάν χώρισες με τον πρώην σου, το καινούργιο σου φλερτ μάλλον δεν θα ενθουσιαστεί και τόσο με τη προσπάθεια σου να εξηγήσεις πόσο άσχημα σου φέρθηκε. Στα πρώτα ραντεβού μοιάζουν με λευκό καμβά. Έχεις μπροστά σου ένα άτομο που σου αρέσει και αρχίζει να μαθαίνεις για τη ζωή, τα γούστα και τις εμπειρίες του. Άφησε τη συζήτηση για το πρώην στην άκρη και άσε τις μακροσκελείς συζητήσεις, τα αμήχανα βλέμματα και το κόμπο στο στομάχι να πρωταγωνιστήσουν.

*Tip: Το να μην έχεις ξεπεράσει ακόμα τον πρώην δεν είναι έγκλημα, σε όλες μας έχει συμβεί. Απλά για να αρχίσεις ένα καινούργιο κεφάλαιο με το πιο όμορφο και υγιή τρόπο δίχως αρνητική ενέργεια και στεναχώρια, είναι καλό να συγχωρήσεις / ξεχάσεις / δεχτεί ό,τι συνέβη στη προηγούμενη σχέση. Άλλωστε, κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και το παρελθόν...παρελθόν!

Βιάζεσαι

Είναι πολύ ωραίο να κάνεις κοινά όνειρα με το σύντροφό σου και να προσπαθείς να μαντέψεις τις εξελίξεις στο μέλλον. Εάν όμως βγαίνετε μόλις 3 μήνες και εσύ έχεις ήδη αρχίσει να ψάχνεις νυφικό και να ονειρεύεσαι παιδιά, κάνε μία παύση για να σκεφτείς. Πολλές φορές οι παραπάνω σκέψεις είναι απόρροια συναισθηματικής ανασφάλειας ή χαμηλής αυτοπεποίθησης που όχι μόνο δεν ανταποκρίνονται στις προσωπικές σου επιθυμίες αλλά και παραδίδουν την προσωπική σου επιτυχία σε ξένα χέρια. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να αγαπάς και να αγαπιέσαι για αυτό η δική μας συμβουλή είναι να φροντίσεις κάθε μέρα να είναι γεμάτη αγάπη και ευτυχία και τα κοινά σχέδια θα έρθουν τη σωστή στιγμή. Θυμήσου πως η υπομονή είναι αρετή!

Ο ελκυστικός άνδρας που δεν μπορεί να γίνει δικός σου

Είτε επειδή είναι δεσμευμένος είτε επειδή τα θέλω σας είναι εντελώς διαφορετικά, σίγουρα δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η λύση? Να είσαι ελικρινής με τον εαυτό σου και να μην δέχεσαι εκπτώσεις στα θέλω σου. Ναι σίγουρα μπορεί να είναι όμορφος, αλλά εάν δεν είναι συναισθηματικά έτοιμος να επενδύσει σε κάτι νέο ή η μονογαμία δεν τον εκφράζει μην συμβιβαστείς. Είσαι μία γυναίκα που αξίζει να αγαπηθεί όπως ακριβώς φαντάζεται και μία αρχή που δεν σε γεμίζει σίγουρα δεν εξελιχθεί ποτέ σε αυτό που ονειρεύεσαι!
Περισσότερα Θέματα Love
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb