GET COSY ENTERTAINMENT

Οι 5 καλύτερες νέες σειρές του 2018

Ποιες ξεχώρισαν φέτος
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Οι 5 καλύτερες νέες σειρές του 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι σειρές έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας και αντικείμενο συζήτησης σε παρέες. Και όταν τελειώνει μια, ψάχνουμε απεγνωσμένα κάποια άλλη, για να μας κρατάει παρέα, τις ώρες που βρισκόμαστε σπίτι.

Ναι, είναι εθιστικές. Και θα συνεχίζουν να είναι. Γιατί όλο και περισσότερες κάνουν την εμφάνισή τους. Εξαίρεση λοιπόν δεν θα μπορούσε να είναι το 2018, που κοντεύει να φτάσει στο τέλος του. Ποιες νέες σειρές ξεχώρισαν φέτος; Διαλέξαμε 5 και σας τις προτείνουμε. Ή απλά σας επιβεβαιώνουμε...

American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To American Crime Story δεν είναι νέο, αλλά κάθε χρονιά επιστρέφει με διαφορετική ιστορία, διαφορετικούς ηθοποιούς και γενικά όλα είναι διαφορετικά. Μετά την υπόθεση του O.J. Simpson, ήρθε η ιστορία του δολοφόνου του Gianni Versace και τον τρόπο που έφτασε στην δολοφονία. Η σειρά ξεκινά με την δολοφονία και επιστρέφει πίσω για να μας διηγηθεί μια ιστορία όπου το αναπόφευκτο μέλλον υπάρχει σε κάθε στιγμή της.

The First

Πολλοί ίσως είχαν μεγαλύτερες απαιτήσεις λόγω του cast. Με πρωταγωνιστές τον Sean Penn και την Natascha McElhone, το «The First» καταγράφει την ζωή των αστροναυτών λίγο πριν γίνουν οι πρώτοι που θα ταξιδέψουν στον πλανήτη Άρη. Δυνατό με ωραίες ερμηνείες. Και παρόλα τα ελαττώματά της, δεν μας άφησε να την παρατήσουμε. Δείτε την πριν την απορρίψετε...

Barry

Ενθουσίασε κοινό και κριτικούς. Ο τρόπος που συνδυάζει το κωμικό με το «εγκληματικό» στοιχείο είναι φανταστικός. Ένας επαγγελματίας δολοφόνος, που πλέον δεν έχει και πολλά συναισθήματα, συγκινείται από το θέατρο στο Λος Άντζελες και τα συναισθήματα τον πλημμυρίζουν. Εκπληκτική ερμηνεία του Bill Hader.

Killing Eve

Δυνατές ερμηνείες, έντονη δράση και πλοκή. Το «Killing Eve» είναι μια κατασκοπική σειρά, με χιούμορ και μυστήριο, που βασίζεται τόσο στο σενάριο, όσο και στους χαρακτήρες της. Μια πράκτορας της MI5 και μια Ρωσίδα δολοφόνος, παίζουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι που δεν ξέρει κανείς που θα οδηγήσει. Μια έκπληξη που λίγοι περίμεναν.

Cobra Kai

Η ιστορία του «Κarate Kid» επέστρεψε με μορφή σειράς, με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους που μας έκαναν να αγαπήσουμε και τις ταινίες (εκτός του συγχωρεμένου Pat Morita). Η αντιπαλότητα που γεννήθηκε πριν 30 και πλέον χρόνια συνεχίζεται και είναι το ίδιο συναρπαστική. Όταν ακούσαμε ότι θα γίνει σειρά είπαμε «Άντε, ρε», αλλά τελικά η σειρά μας διέψευσε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
15 / position1: 208 / position2: 587
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb