Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

4 αλάνθαστες συμβουλές για το online shopping

Για να μην γίνει το όνειρο εφιάλτης!


Δημοσίευση ΟΚΤ 17, 2018

4 αλάνθαστες συμβουλές για το online shopping

Το ίντερνετ είναι ένα τρομερό μέρος να ζεις αν δεν ξέρεις πώς να το χρησιμοποιήσεις και ειδικά αν εμπιστευτείς οπουδήποτε τα χρήματά σου... Αυτές είναι οι τέσσερις οδηγίες για το τέλειο online shopping χωρίς παρατράγουδα!

Ξεκινήστε τα ψώνια σας σε έναν αξιόπιστο ιστότοπο αντί για αγορές μέσω μιας μηχανής αναζήτησης. Μην γκουγκλάρετε δηλαδή και καταλήγετε όπου σας βγάλει η τύχη! Προσοχή, για να είστε σίγουροι πως δεν έχετε πέσει σε παγίδες.

Ποτέ ποτέ, ποτέ μην αγοράσετε online χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα από έναν ιστότοπο που δεν έχει εγκατεστημένη κρυπτογράφηση SSL (secure sockets layer) - τουλάχιστον. Πώς θα το ξέρετε; Θα το καταλάβετε επειδή η διεύθυνση URL του ιστότοπου θα ξεκινήσει με το HTTPS: // (αντί για το HTTP: //).

Τσεκάρετε πάντοτε τις κριτικές για ό,τι ψωνίσετε. Δείτε τι είπαν όσοι αγόρασαν τα πράγματα που κοιτάτε κι εσείς, τσεκάρετε τα παράπονά τους για τα μεγέθη, το τελωνείο ή τον χρόνο παράδοσης.

Προσοχή με το shipping! Eίδατε κάτι που κοστίζει 20 ευρώ αλλά με το shipping βγαίνει 35; Tότε ξανασκεφτείτε το!
Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb