Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Love

Μήπως ο σύντροφός σου είναι ανώριμος στο κρεβάτι;

Ένας άντρας παιδί ξεχωρίζει από αυτά τα χαρακτηριστικά

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 30, 2018

Μήπως ο σύντροφός σου είναι ανώριμος στο κρεβάτι;

Μπορεί να μην είναι συχνός όρος όμως υπάρχει.

Ο όρος "άνδρας - παιδί" περιγράφει εκείνους που δείχνουν μεγάλη ανωριμότητα στις σχέσεις τους και στη σeξουαλική τους ζωή - ανακαλύπτουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, μεγαλοποιούν μικροσκοπικά ζητήματα, ανάγουν ασήμαντες καταστάσεις σε θέματα μεγίστης σημασίας και πάνω από όλα ασχολούνται με τη δική τους ικανοποίηση ξεχνώντας να αναρωτηθούν για τους άλλους.

Τα 4 χαρακτηριστικά του όπως τα αναφέρει ο ειδικός στις προσωπικές σχέσεις και εκπαιδευτής Daniel Amis.

Επισημαίνει τις αδυναμίες σας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ10 μέρη στα οποία πρέπει να κάνεις σeξ πριν πεθάνεις ΑΠΡ 05, 2018

Συχνά θα αναφέρεται σε κάτι που κάνετε ή δεν κάνετε προσπαθώντας να σας "μάθει κάτι" με τον χειρότερο τρόπο. Κάνοντάς σας να αισθάνεστε λίγη. "Ο άνθρωπος-παιδί αναζητά προβλήματα, και θα κάνει τη γυναίκα να αισθανθεί άσχημα ή άβολα", λέει ο Amis. Δεν διστάζει να σας κάνει να νιώσετε ανεπαρκής, προκειμένου να ενισχύσει το δικό του εγώ.

Ξενερώνει εύκολα

Κάθε που μπορεί να πάει στραβά, χαλάει την ατμόσφαιρα με εσάς να μένετε πίσω για να τους φτιάξετε τη διάθεση και να επαναφέρετε το ερωτικό κλίμα, κάτι που χαλάει τη δική σας διάθεση.

Σκοτώνει τη διάθεση

Ένας άνδρας-παιδί δεν ασχολείται με λεπτομέρειες. Ο Amis μιλά για μια σειρά από γεγονότα ή καταστάσεις στις οποίες ο άντρας παιδί θα χαλάσει τη διάθεση σας.

Αποσπάται συνεχώς η προσοχή του

Μπορεί να κρυφοκοιτάζει στο κινητό του, μπορεί να αποσπάται από κάθε ήχο την ώρα του σeξ, μπορεί να τον ενοχλεί η τηλεόραση, ο ήχος του ρολογιού κλπ.
Διαβάστε Ακόμη
Bed Talk Πριν 148 εβδομάδες
10 μέρη στα οποία πρέπει να κάνεις σeξ πριν πεθάνεις
Τα έχεις δοκιμάσει;
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Love
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb