ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Δείτε τους νικητές: Κερδίστε το pink gold laptop που λάτρεψαν οι γυναίκες

Μπορεί να γίνει δικό σου!

Δείτε τους νικητές: Κερδίστε το pink gold laptop που λάτρεψαν οι γυναίκες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To ροζ laptop που ξέρουμε πως θέλεις! 

Συχνά όταν ψάχνουμε για έναν όμορφο φορητό υπολογιστή που μπορεί να χειριστεί όλες τις εργασίες που θέλουμε απογοητευόμαστε, γιατί τις περισσότερες φορές το design είναι αρκετά "ανδρικό" η απλά ανύπαρκτο... και από χρώματα βλέπουμε το βασίλειο του μαύρου, γκρι και λευκού και σπάνια κανένα κόκκινο.

Αυτό το κενό στην αγορά ήρθε να καλύψει μια κινέζικη εταιρία ή Yepo με ένα πανέμορφο σχεδιαστικά laptop σε pink gold χρώμα, το Yepo 737A, που δημιουργήθηκε για το γυναικείο κοινό που αναζητά φορητούς υπολογιστές υψηλής ποιότητας με ωραίο design.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και το Pink.gr το έχει στα χέρια του για να το χαρίσει σε μία τυχερή που θα κληρωθεί στο νέο μας διαγωνισμό!

Κερδίστε ένα Pink Gold Laptop

Κάντε follow στο λογαριασμό μας στο Instagram, like στο ποστ του διαγωνισμού για να κερδίσετε το laptop. Μπορείτε να λάβετε μέρος μέχρι και τις. Καλή επιτυχία.

Το pink laptop διαθέτει μια πολύ καλή LED IPS Full HD IPS οθόνη 13,3 ιντσών, με όμορφα και ζωντανά χρώματα που θα σας εντυπωσιάσει και είναι κατασκευασμένο όλο από αλουμίνιο!

Το design του είναι καθαρά εμπνευσμένο από το Macbook Air ακόμα και στο πληκτρολόγιο του που είναι πολύ ποιοτικό και εύχρηστο.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά έχει επεξεργαστή Intel Celeron N3450 Quad Core στα 2,2GHz, 6GB RAM και 64 ROM ( διαθέτει υποδοχή για εξωτερική επέκταση μέχρι 128GB) και η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει έως και 6 ώρες σε κατάσταση αναμονής.

Ένα ξεχωριστό laptop που θα κερδίσει μια τυχερή αναγνώστρια.

O διαγωνισμός λήγει στις 20 Αυγούστου 2018.

Διαγωνισμός Pink Instagram: Κερδίστε το pink gold laptop που λάτρεψαν οι γυναίκες! 👩🏼‍💻👩🏻‍💻👩🏽‍💻 Κάντε follow στο λογαριασμό μας στο Instagram, like στο ποστ του διαγωνισμού για να κερδίσετε το laptop.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official) στις

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Yepo 737A
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 60 / position2: 798
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb