SKIN CARE
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Κάνε δικό σου απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς της Foreo, το UFO!

Θέλεις να ζήσεις την εμπειρία περιποίησης προσώπου σε spa από το σπίτι; Μπες στο νέο giveaway του pink.gr στο Instagram!
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΑΥΓ 07, 2023
Κάνε δικό σου απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς της Foreo, το UFO!
Προσωπικό αρχείο

Το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς της Foreo, το UFO είναι η πρώτη έξυπνη συσκευή περιποίησης προσώπου στον κόσμο. Αυτή η σουηδική συσκευή συνδυάζει ισχυρές φόρμουλες περιποίησης της επιδερμίδας εμπνευσμένες από την Κορέα με θέρμανση, ψύξη, παλμούς T-Sonic™ και φώτα LED για βαθιά ενυδάτωση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επίσκεψη σε ένα spa είναι υπέροχη, αλλά… κοστίζει. Έτσι η Foreo εφηύρε έναν τρόπο για να μπορείς να απολαμβάνεις τις πέντε πιο δημοφιλείς θεραπείες spa, από την άνεση του σπιτιού σου!

Τι κάνει το UFO™ ξεχωριστό;

Μία μοναδική συσκευή που σου επιτρέπει να ελέγχεις τη θερμοκρασία, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

  • Η θερμοθεραπεία ωθεί τα συστατικά της μάσκας βαθιά στο δέρμα.
  • Η κρυοθεραπεία ξεφουσκώνει, συσφίγγει το δέρμα και συρρικνώνει την όψη των πόρων.
  • Το μασάζ T-Sonic™ χαλαρώνει την ένταση των μυών και τονώνει τη λάμψη.
  • Το φως LED πλήρους φάσματος βοηθά το δέρμα να φαίνεται ορατά αναζωογονημένο.
  • Κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει σημαντικά τις ρυτίδες σε μόλις 7 ημέρες.

 

Χρησιμοποίησέ το με τις ειδικά σχεδιασμένες μάσκες UFO™ ή τις FOREO sheet masks για να απολαύσεις προ-προγραμματισμένες ρουτίνες μέσω της εφαρμογής FOREO.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συσκευή που λατρεύει η επιδερμίδα σου! Γιατί;

Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση

Οι θεραπείες UFO παρέχουν στο δέρμα άμεση και διαρκή ενυδάτωση. Είναι επίσης κλινικά αποδεδειγμένο ότι αυξάνουν τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος κατά 126% σε μόλις 2 λεπτά, διατηρώντας το αποτέλεσμα για έως και 6 ώρες.

 

Χαρίζει λάμψη και αναζωογονεί

Η νεανική και φρέσκια επιδερμίδα είναι στο χέρι σου! Πώς; Με το μασάζ T-Sonic τονώνεται η μικρο - κυκλοφορία, παρέχοντας απαραίτητο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα του δέρματος, ενώ εξαλείφονται οι τοξίνες - αφήνοντας το δέρμα με μια υγιή λάμψη (Οι χρήστες της συσκευής αναφέρουν ορατά αποτελέσματα μετά την πρώτη κιόλας χρήση!).

 

Δίνει ένα μεταξένιο αποτέλεσμα

Η επιδερμίδα σου όπως δεν την έχεις ξαναδεί. Με την τεχνολογία Hyper-Infusion, έναν συνδυασμό θερμότητας και μασάζ, το UFΟ 2 ωθεί τα ενεργά συστατικά από τη μάσκα βαθιά στο δέρμα - όπου λειτουργούν καλύτερα (Το 78% των χρηστών αναφέρει πιο απαλό και ελαστικό, τέλεια προετοιμασμένο για μακιγιάζ).

 

Διώχνει το πρήξιμο και λειαίνει

Πες αντίο στις λεπτές γραμμές και το πρήξιμο, χάρη στη δροσιστική κρυοθεραπεία. Τι επιπλέον προσφέρει η κρυοθεραπεία; Ακόμα πιο σφριγηλό δέρμα, με λιγότερο ορατούς πόρους. Τι καλύτερο!

 

Επαναφέρει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας

Με φως LED πλήρους φάσματος, το UFO αναζωογονεί και βελτιώνει την επιδερμίδα. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει σημαντικά την εμφάνιση των ρυτίδων σε μόλις 7 ημέρες, χαρίζοντας ομοιόμορφο τόνο δέρματος.

 

Δημιούργησε τη δική σου θεραπεία!

Κάθε μάσκα UFO καθώς και κάθε sheet mask της FOREO έχει τη δική της ρουτίνα θεραπείας στην εφαρμογή της FOREO, την οποία μπορείς να συγχρονίσεις με την UFO συσκευή σου και να τη χρησιμοποιήσεις σε λειτουργία εκτός σύνδεσης. Οι μάσκες της Foreo συνδυάζουν τις καλύτερες τεχνολογίες για εκπληκτικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου. Βεβαίως όμως, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και δικές σου μάσκες για να δημιουργήσεις μία ρουτίνα περιποίησης προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου.

 

H2Overdose Mask

Μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης, για δέρμα με όψη και αίσθηση που ακτινοβολεί ενυδάτωση, προστασία και ανανέωση.

Αυτή η βαθιά ενυδατική μάσκα προσώπου για ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα συνδυάζεται με τις συσκευές UFO και UFO mini για την αποκατάσταση της υγρασίας και τη θρέψη του ξηρού δέρματος που "τραβάει" μετά τον καθαρισμό.  Αυτό το ενυδατικό ‘κοκτέιλ’ χαρίζει εντατική περιποίηση στα ξηρά, διψασμένα δέρματα για μια υγιή όψη.

Τα ενεργά συστατικά που περιέχει είναι εγκεκριμένα από κορεάτες ειδικούς στην περιποίηση της επιδερμίδας. Το υαλουρονικό οξύ λειτουργεί ως ενυδατικό ελιξίριο που καταπραΰνει δέρματα που διψούν για ενυδάτωση και τους χαρίζει μια υγιή λάμψη, ενώ το aquaxyl αποτρέπει την απώλεια της υγρασίας ενισχύοντας τον επιδερμικό φραγμό.

Τι προσφέρει η H2Overdose Mask;


• Άμεση τονωτική δόση υγρασίας για πιο λείο, σφριγηλό δέρμα.
• Ενυδάτωση μακράς διαρκείας που καταπραΰνει το ξηρό δέρμα.
• Αποκαθιστά τον φυσικό φραγμό ενυδάτωσης του δέρματος για να αποτρέπεται η απώλεια της υγρασίας.


*Απαιτείται συνδυασμός με συσκευή UFO ή UFO mini της FOREO.
*Παρασκευάζεται με φυσικά και ασφαλή συστατικά. Δεν περιέχει παραβένες, φαινοξυαιθανόλη, αλκοόλες ή δινάτριο άλας του αιθυλενοδιαμινοτετραοξεικού οξέος (EDTA).

Αν θέλεις να αποκτήσεις και εσύ το Foreo UFO, αλλά και τη H2Overdose Mask, μπορείς να λάβεις μέρος στο νέο giveaway του pink.gr στο Instagram!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
26 / position1: 241 / position2: 926
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb