ENTERTAINMENT

5 ερωτικές κουλτουριάρικες ταινίες με πολύ σeξ

Ιδανικές για το Σαββατοκύριακο

5 ερωτικές κουλτουριάρικες ταινίες με πολύ σeξ

Ιδανικές για το Σαββατοκύριακο, με ένα καλό κρασί και το ταίρι σου!

Ο εραστής

Στην Ινδοκίνα του 1920, μια δεκαπεντάχρονη Γαλλίδα συνάπτει ερωτικές σχέσεις μ' έναν πλούσιο Κινέζο δανδή. Από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Μαργκερίτ Ντιράς.

In the mood for love

Ο Τσόου Μο Γουαν, δημοσιογράφος, νοικιάζει ένα διαμέρισμα την ίδια μέρα με τη Σου Λε Ζεν, γραμματέα σε ναυτιλιακή εταιρεία στη δίπλα πόρτα. Εκμυστηρεύονται τις υποψίες τους ότι οι δυο τους σύζυγοί είναι παράνομο ζευγάρι. Η φιλία τους με τον καιρό βαθαίνει και ενώ μετατρέπεται σε έρωτα προσπαθούν να πείσουν ο ένας τον άλλο ότι δεν θα επαναλάβουν αυτό που έκαναν οι σύζυγοί τους.

Η ζωή της Αντέλ 

Η ταινία περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της Αντέλ, μιας Γαλλίδας εφήβου που ανακαλύπτει την επιθυμία και την ελευθερία όταν μπαίνει στη ζωή της μια λεσβία ζωγράφος με μπλε μαλλιά (την υποδύεται η Λέα Σεντού).

To τελευταίο τανγκό στο Παρίσι

Η ταινία επικεντρώνεται σε έναν χήρο Αμερικανό, που ταξιδεύει στο Παρίσι και συνάπτει ερωτικές σχέσεις με μία νεαρή Παριζιάνα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μάρλον Μπράντο, Μαρία Σνάιντερ και Ζαν-Πιερ Λεό.

Η ωραία της ημέρας

Η Σεβερίν, η όμορφη, αλλά ψυχρή ερωτικά σύζυγος ενός γιατρού, γίνεται πόρνη πολυτελείας σε οίκο ανοχής, με το ψευδώνυμο Ωραία της Ημέρας, όπου κι εκπληρώνει όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις των πελατών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 123 / position2: 429
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb