FRIENDS WEEKEND: ΚΟΥΙΖ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ PINK VIEWMASTER 5

Η ιστορία της Φοίβης από τα Φιλαράκια αποδεικνύει πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία

Η Lisa Kudrow απολύθηκε από την πιο διάσημη σειρά της Αμερικής αλλά δεν το έβαλε κάτω
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η ιστορία της Φοίβης από τα Φιλαράκια αποδεικνύει πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Φοίβη ή αλλιώς Lisa Kudrow από τα "Φιλαράκια" έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία να διηγηθεί, μια ιστορία που αποδεικνύει πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία.

Η Lisa Kudrow είχε επιλεγεί για πρωταγωνίστρια στη σειρά Frasier, μια σειρά που σάρωνε στην Αμερική. Ώσπου, την τελευταία στιγμή, οι σεναριογράφοι και οι σκηνοθέτες αποφάσισαν να δώσουν το ρόλο σε άλλη ηθοποιό.

"Κατάλαβα πως τα 20 σου χρόνια είναι η εποχή που αμφισβητείς τον εαυτό σου αλλά να ξέρετε πως έτσι είναι αυτά τα χρόνια, γεμάτα με σταυροδρόμια, και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή για εκείνη, αφού το Frasier ήταν η ευκαιρία της ζωής της και την έχασε μέσα από τα χέρια της. Όμως στην παρακάτω ομιλία της δείχνει την άλλη πλευρά των πραγμάτων... και πως κάποιες φορές η ζωή ξέρει καλύτερα!

"Αν δεν είχα απολυθεί από το Frasier δεν θα πήγαινα στο κάστινγκ από τα Φιλαράκια. Και επειδή είχα απολυθεί και δεν είχα τι να κάνω, πήγα σε ένα πάρτι, και αφού δεν είχα τίποτα να χάσω, φλέρταρα με έναν άντρα που δεν πίστευα πως θα με πρόσεχε - τον οποίο εν τέλει παντρεύτηκα. Ευτυχώς που απολύθηκα, υπάρχει λόγος για όλα!"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
4 / position1: 176 / position2: 598
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb