Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Ομορφιά

Πως θα επιδιορθώσεις τις σπασμένες σκιές ματιών

Γιατί κανένα καλλυντικό δεν πάει χαμένο, αν δεν έχει λήξει


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 09, 2017

Πως θα επιδιορθώσεις τις σπασμένες σκιές ματιών

Ποια γυναίκα δεν έχει στεναχωρηθεί, όταν της έπεσε η αγαπημένη της σκιά από τα χέρια ή όταν έσπασε σε μικρά κομματάκια μέσα στο νεσεσέρ της;

Αυτό που οι περισσότερες κυρίες δε γνώριζαν μέχρι σήμερα τουλάχιστον όμως, είναι το ότι δεν υπάρχει λόγος να πετάξουν την σπασμένη σκιά ή να την κρατήσουν σε άσχημη κατάσταση, καθώς μπορούν να την επισκευάσουν μόνες τους, εύκολα και γρήγορα.

Αυτό, όχι μόνο θα τις χαροποιήσει, αλλά θα τις βοηθήσει να εξοικονομίσουν και χρήματα!

Αρχικά, για τη διαδικασία της επισκευής, θα χρειαστείτε τα εξής υλικά:

  • Λίγο οινόπνευμα
  • Ένα μαχαίρι, κουτάλι ή πιρούνι
  • Μια πλαστική σακούλα ή πλαστικό περιτύλιγμα
  • Μια σύριγγα
  • Ένα κέρμα

Εκτέλεση:

Βάλτε τη σπασμένη σκιά μέσα σε μια σακούλα ή σε ένα πλαστικό περιτύλιγμα με προσοχή, ώστε να μην πέσει από το κουτί της. και στη συνέχεια, πάρτε το κουτάλι/μαχαίρι/πιρούνι και θρυμματίστε την ολόκληρη, μέχρι να πάρει της μορφή σκόνης.

Έπειτα, βγάλτε το προϊόν από τη σακούλα ή το περιτύλιγμα και αφού προσθέσετε μερικές σταγόνες οινόπνευμα στη σύριγγα, χύστε τις στη σκιά, μέχρι να καλυφθεί ολόκληρη.

Τέλος, τοποθετήστε ένα χαρτομάντιλο από πάνω και πιέστε τη σκιά με το κέρμα σας. Σε λίγα λεπτά, το καλλυντικό σας θα είναι σαν καινούργιο!
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb