
Στις φήμες που την εμφανίζουν να έχει χωρίσει με τον Φώτη Ιωαννίδη αντέδρασε η Ελένη Βουλγαράκη μέσω των social media, με μία ξεκάθαρη τοποθέτηση.
Η ραδιοφωνική παραγωγός ανάρτησε story από την Αντίπαρο, όπου βρίσκεται για διακοπές, με σκοπό να διαψεύσει όσα γράφονται για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή.
Συγκεκριμένα, κάλεσε τους δημοσιογράφους να διασταυρώνουν τις πληροφορίες που φτάνουν στα χέρια τους πριν τις αναπαράγουν — διαφορετικά, όπως υποστήριξε, ρεζιλεύονται.
Τι έγραψε η Ελένη Βουλγαράκη στο Instagram
Σε Instagram story της, η Ελένη Βουλγαράκη εμφανίζεται με ένα ποτήρι στο χέρι, χωρίς να μιλάει, ενώ πάνω στο βίντεο αναφέρει: «Γενικά, διασταυρώστε καμιά πληροφορία πριν εκτοξεύσετε τη βλακεία σας δημόσια, γιατί θα γίνετε ρόμπα».
Συνέχισε απευθυνόμενη σε όσους έβγαλαν ήδη συμπεράσματα: «Για τους εξυπνάκηδες που βγάλανε ήδη συμπεράσματα, σας στέλνω φιλί και την αγάπη μου από Αντίπαρο. Κάντε καμία βουτιά με το κεφάλι να δροσιστείτε. PS. Όσοι κάνετε αναπαραγωγή μη διασταυρωμένων ειδήσεων (ή hatε σχολίων) με clickbait τίτλους, έχετε ευθύνη».
Δείτε την ανάρτησή της




