ENTERTAINMENT

«Συγγνώμη, αγόρια»: Η πασίγνωστη celebrity που έκανε coming out ως λεσβία

Είναι γνωστή ηθοποιός

«Συγγνώμη, αγόρια»: Η πασίγνωστη celebrity που έκανε coming out ως λεσβία
Nextweb Studio

Η ηθοποιός Julia Fox έκανε coming out ως λεσβία αφού αποκάλυψε ότι δεν έχει ερωτικές επαφές εδώ και πάνω από δύο χρόνια ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη Δευτέρα, η ηθοποιός μίλησε ειλικρινά για τη σeξουαλικότητά της ως απάντηση σε ένα βίντεο του TikTok από τον χρήστη @emgwaciedawgie, ο οποίος είπε: «Μου αρέσει όταν βλέπω μια λεσβία με τον φίλο της. Είναι σαν να «Αχ, μισείς αυτόν τον άντρα. Τον μισείς κυριολεκτικά.»

@juliafox #stitch with @emgracedawg pt.2 ♬ original sound - Julia fox

Η Fox, 34 ετών, πρόσθεσε την απάντησή της στο τέλος του βίντεο, λέγοντας: «Ε, αυτή ήμουν εγώ. Ήμουν αυτή η λεσβία. Λυπάμαι λοιπόν αγόρια. Δε θα ξανασυμβεί».

Η Fox έλαβε απεριόριστη υποστήριξη καθώς οι θαυμαστές έγραφαν για το πόσο ενθουσιασμένοι ήταν για εκείνη. «Είμαι τόσο χαρούμενος για σένα», έγραψε ένα άτομο ενώ ένα άλλο πρόσθεσε, «Αυτό κάνει την καρδιά μου τόσο χαρούμενη».

Τα νέα μπορεί να μην είναι σοκ για κάποιους, καθώς η Fox - η οποία ήταν παντρεμένη με τον Peter Artemiev από το 2018 έως το 2020 - είχε προηγουμένως μιλήσει για πιθανή σχέση με μια γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχω λίγο γκέι κόκκαλο στο σώμα μου και πρέπει να το εξερευνήσω λίγο περισσότερο», είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Ziwe το 2022. «Όπως, ίσως οι πρώην φίλοι μου να μην είχαν άδικο όταν με αποκαλούσαν λεσβία και παραπονιόνταν ότι δεν ήθελα ποτέ να κάνω σeξ μαζί τους».

Αυτή και ο αμφιλεγόμενος ράπερ Kanye West είχαν σχέση για λιγότερο από δύο μήνες το 2022 εν μέσω του διαζυγίου του με την Kim Kardashian. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στους New York Times το 2023, η Ιταλοαμερικανίδα καλλονή, Fox, παραδέχτηκε ότι δεν έκανε ποτέ σeξ με τον West.

Ενώ η Fox δεν έχει βγει δημόσια με άλλον σύντροφο από τον West, είναι μόνη της για πάνω από δύο χρόνια. «2,5 χρόνια αγ@&^@ς και ποτέ δεν ήταν καλύτερα» μοιράστηκε στο TikTok τον Μάιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 1094 / position2: 1520
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb